Stopmotion sol och cykel. Inga konstigheter!

*Even heroes can fall.. Vi har inte uppdaterat som vi ska och vi kan inte göra annat än att be våran enorma mängd fans om förlåtelse. Det härliga vädret har varit som klipp och skuret för filmproduktion, picknicks, cykling och tusentals andra saker. Så nu sitter vi här och ska försöka knyta samman dem senaste dagarna i ett litet inlägg som kommer träffa er som en klackspark.
Vi kunde njuta av en ledig fredag då det inte var någon skola och vädret var på topp. Keem och Rickmeister befann sig till större delen av kvällen på en förstklassig studentskiva hos ingen annan än Rickmeister själv! Förvirrad? Nejdå det är inte Rickmeister som tänt eld på skolböckerna och halsat champagne på nåt lastbilsflak täckt med björkgrenar. Det var faktiskt hans syster Jessica som efter tre stenhårda år med pluggande äntligen var fri från tyranniska rektorer och sadistiska lärare. Det hela firades med släkt och vänner, underbara barnskötare som Keem och Rickmeister är underhöll dem de lite yngre barnen, förutom två utslagna tänder, en 7-åring med händerna brända på brännässlor och diverse skrapsår gick det fruktansvärt bra! (ja det är helt sant, och dem mår jättebra nu!) Efter ett konstant Champagne flöde och massor med härliga tilltugg for Keem och Rickmeister till Kästa och chilla galet med den lite hårdare ligan i kästa (Idaaaa, Walle, Effe och ett gäng andra vänliga själar) Chrissy var undertiden fullt upptagen med en passionerad fotbollsmatch.

Dagen efter var det tags att damma av regissör stolen, ladda kamerorna och kasta oss ut i filmbranschen igen. I den pulserande värmen fortsatte inspelningarna av den senaste stopmotion rullen från Fucktard Productions. Vi kommer inte att gå in på detaljer då industrispionage är ett allvarligt problem för oss, men ni kan räkna med en riktig känga i känslosystemet. Det här kommer utan tvekan bli våran överlägset bästa film, än så länge iallafall. Men framtill dess får ni ha det fruktansvärt bra och vi återkommer med fler rafflande inlägg och vilda nyheter!

Over and out
Keem, Chrissy, Rickmeister.

Som vanligt följer en översättande del till våra borderline retardade läsare.
Even heroes can fall=Även hjältar kan falla



Sula u bada

Tjatja bloggeeen, nu är det rykande hett ute och solen skiner därför kommer vi inte skriva inlägget om gårdagen förens fram mot kvällskvisten! Ta några lugnande tabletter och håll ut!
Nästa inlägg kommer innefatta studentskivor, allmänt partajande och Fotboll rawr.



Over and out
Keem, Rickmeister, Chrissy

*Cancelled due to rain..


Till alla er trogna och smått fanatiska bloggfans därute måste vi tyvärr berätta att den här veckans planerade inspelning av *stop motion filmen måste skjutas upp på obestämd framtid.
Vi i Sverige är ju välsignade med ett väder som får klimatet på nordpolen att framstå som milt. Snö i maj, hagel i juni stormvindar i juli. Vi har dock haft ett par fina dagar så filmen har påbörjats och det ser fruktansvärt bra ut än så länge, den ligger på ungefär en minuts färdig  film (runt tusen bilder) för tillfället och den är redan avsevärt mycket bättre än den förra vilket ni kan trösta er med i eran evinnerliga väntan.
Vi gör självklart andra saker istället under tiden , i skolan knyts dem sista lösa trådarna ihop, böcker lämnas in och restuppgifter ordnas (inte för att vi skulle ha såna men *anyway).. För er som sett filmen från det tidigare inlägget kan vi berätta ett våran exceptionellt bra Fashion tandem faktiskt tog lite stryk i vårat hopp så att ekrar och fälg fick oåterkalleliga skador och gummit hade börjat slitas sönder.. Men frukta icke med våran samlade expertis och eventuellt en "upphittad" cykel på Chrissy's tomt har vi bytt ut framhjulet och våran fashion tandem går bättre än någonsin

För er sötsugna människor härute följer här en bild på Keems överviktiga katt Manzo (i brist på annat..) det är förövrigt Keem's rum ni skådar med förstaklassigt randiga tapeter.



Over and out
Keem, Chrissy och Rickmeister

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.
Cancelled due to rain=inställt pågrund av regn
anyway=iallafall


En vanlig fika, Mysigt!

Hårt arbete lönar sig kan vi konstatera efter en lång natt med redigering av filmen! 19 timmar och 67 kaffekoppar senare kan vi nu stolt presentera:
 *trumvirvel*
 "Tre killar,en cykel och ett förbannat trampande!"



Och snälla... Vi har egentligen inget emot att få brev av er, men våra brevlådor fylls till bristningsgränsen varje dag..
Ni kanske skulle kunna dra ned lite på brev skrivandet? Tack på förhand!

 (Men vi skulle trots allt vilja tack personen som skickade den rosa tamagotchin till oss, vill också passa på att meddela dig att våran dinosaurie är på level sex nu och har då precis lärt sig bajsa själv.*urgulligt* Tack!)

Over and out
Chrissy,Keem och Rickmeister


Blod, svett och tårar.

Ja du gissade rätt, vi har vart och tagit en fika! Det var efter en heldags hårtarbetande på den kommande stop-motion filmen som vi bestämde oss för att ta en sväng förbi Huddinge centrum för en välförtjänt fika.

Vi valde att ta våran fantastiska Fashion Tandem till Huddinge centrum och samtidigt ta med våran filmkamera på resan. Ni anar antagligen redan nu vilka fantastiska möjligheter det skapar!  Ett par rappa trampningar och snäva svängar senare var vi framme i Huddinge centrum. Med solen gassandes i våra nackar steg vi in på Mcdonalds och beställde  varsin Espresso *ofcourse och en iskall glass med krämig choklad sås! Att avrunda en sån fruktansvärt bra fika kräver såklart en diskret ride med leksakerna i konsums lilla nöjesfält, luftslussen. Allt det här och mycket, mycket mer kommer ni få ta del av i våran fantastiska film som bör vara klar inom en snar framtid!
Men som alltid för att stilla ert sug har vi en liten bild på Rickmeister med monterad *helmetCam!



Over and out
Keem, Rickmeister och Chrissy

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.
Ofcourse=Självklart
helmetCam=huvudkam

Nytt och bättre. (Ja, vi kan faktiskt bli bättre!)

Efter att ha filat på ett manus dag och natt har vi skapat något som skulle få vilken stjärnproducent som helst att explodera av intresse,så vi kan nu konstatera att det är värt att dra igång filmprojekt nummer två.

Vi kommer lägga ner hela våran själ för att göra det här till eran största upplevelse någonsin. Och eftersom vi numera drar in ansenliga summor i reklam varje månad så har vi nu råd att lägga ut pengar på massa intressanta saker till nästa film. Och följer vi då manus till punkt och pricka så skall ni inte bli allt för förvånade om ni ser oss *fightandes med några krokodiler eller  i gyttjebrottning med dem svenska damernas volleybollag.

Äsch, skämt o sido så är vi glada om vi faktiskt kan dela på ett tuggummi paket under inspelningen då våra intäkter inte är riktigt så höga som man hade kunnat tro. Aja hur som helst, går allt som förväntat så möts vi på vita duken någon gång under nästa vecka.

Och för er som inte vet hur exceptionella vi faktiskt är så kan vi *throwa in klippet *once again!



För våra Borderline-retardade läsare.
Fightandes= En gåta (gissa!?)
Throwa= Kasta
Once again= En igen


Over and out
Chrissy,Keem och Rickmeister!

Talang funnen!

Normalt handlar inläggen om våra liv och våra spännande eskapader, men i det här inlägget kommet det bli lite annorlunda! Jag (Keem) satt och lyssnade på lite fina toner på spotify när Chrissy gav mig en distinkt vibb på Msn och berättade om en liten *request vi fått in.

Det var en  *homie till Chrissy som bad oss lägga upp videon på dennes sjungande vän, och vi blir väl tvungna att erkänna att vår spontana tanke var ställ dig i kö flickan. Men vi bestämde oss ändå för att slå igång videon och lyssna. Jag vet inte om det var kattens klor eller musiken men jag fick nog allt en liten tår i ögat. Som dem finstämda musikproducenter vi är och med vår breda expertis inom det här området, tyckte vi att flickan som inte var gammal nog för idol än iallafall skulle få en chans att visa vad hon kunde inför våran enorma publik. Vi har ju förmågan att hitta talanger där ingen kan och vi drar vårat strå till stacken för att göra den här söta och talangfulla flickan till något stort!
Ni får gärna lämna lite snälla kommentarer för det finns inte en möjlighet att ni har något dumt att säga!
Och till Isabella hellström vill vi bara säga att det är bara säga till när du har en ny video så ska du få en plats på svea rikes populäraste blogg!





Over and out
Keem och Chrissy

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.
Request=begäran
Homie= vän..

Kreativitet!

Tjenixen alla bloggsugna människor där ute, vi kan börja med att meddela att Keem tillfrisknat och Rickmeister insjuknat, ödets ironi? Vi går efter teorin att det här är ett virus som bara går på rika och lyckade människor *such as ourselves. Vi väntar nu med spänning på bevis på teorin då Chrissy kanske blir nästa offer för smittan. Nu kommer våran  rapport om det senaste händelserna  i våra glamorösa liv förbered er för mer än ett gäng snaskiga detaljer närmare bestämt fyra!

Det var torsdag och vi kände att efter veckans hårda slit med ett konstant autografskrivande, vilda flykter ifrån ihärdiga fjortisar och svettiga paparazzis var det dags för en dag där vi bara umgicks med riktiga guldmänniskor och resultatet vart att vi tre spenderade dagen tillsammans. Vi kände att lite intellektuell stimulans skulle vara på sin plats så vi diskuterade dagens samhälle och andra intressanta ämnen. Vi kom in på fattigdom och kunde konstatera att det utan tvekan är en myt utspridd av pengalystna monster som lurar oss att tro att vi hjälper behövande när dem egentligen hamnar rakt i fickorna på terrororganisationer som Hamas, al-Qaida och Greenpeace. Hade det funnits fattigdom hade ju inte människorna i Asien kunnat göra så fina skor och barnen i Afrika så bra fotbollar! För alla vet ju att fattiga inte förstår sig på hantverk!

När vi skrivit ett långt brev till FN där vi krävde general sekreterarens avgång för sina lögner bestämde vi oss för att diskutera kommande filmprojekt! Bli inte allt för upphetsade nu för det kommer mer! Vi har faktiskt en ny stop-motion film inplanerad och den kommer bli tio ja kanske hundra gånger bättre än förra med bättre utrustning, fler anställda och mer fritid hoppas vi kunna skapa *a experience of a life time för er. Vi har för övrigt ett annat projekt på gång men det blir en framtida överraskning!.
Efter att ha planerat scener, material och andra idéer bestämde vi oss för att tillbringa natten i Keem's crib för att kunna påbörja filmen så tidigt som möjligt dagen efter. Vi var fulla med kreativitet och längtan efter att skapa nåt och till vår stora förvåning hittade vi en låda med lego när vi släpade fram dem lyxiga tältsängarna som Chrissy och Rickmeister skulle härbärgera i! Vi kunde inte hålla händerna ifrån dessa och vi försvann alla tre i en ända stor virvel av lego, idéer och brutalt innovativ design. Efter en stund av ren och skär skaparglädje kunde vi lägga ögonen på resultatet. VILKEN SYN! Vi skulle först ta patent på designen men vi kände att ni, allmänheten är värda dem och inte äregiriga företag så varsegod vila ögonen på dem här skönheterna!

Keem's till vänster sen Chrissy's och Rickmeisters till höger!




Over and out
Keem, Chrissy and Rickmeister.

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.
Such as ourselves= Som oss själva
A experience of a life time= en erfarenhet för livet
Crib= Krib






En störtflod av inbjudningar

Tack till alla er tusentals trogna bloggläsare där ute, utan er hade vi inte vart något... eller ja vi hade förstås fortfarande vart fruktansvärt bra och populära på alla sätt och vis. Men vi hade inte haft samma känsla av tillfredsställelse som det ger oss när vi sprider lycka i sveriges alla hörn med våra rappa kommentarer och häpnadsväckande inlägg.

Onsdagar, ja vad ska man säga arbetsveckans mellersta dag. Det har inte riktigt gått tillräckligt långtid för att en vanlig arbetare ska vilja skjuta sig själv i huvudet med farfars gamla älgstudsare, men det är samtidigt inte tillräckligt nära till helgen för att man ska kunna låta bli att leta upp närmsta langare för att pumpa en sil heroin rätt in i hjärnbarken. För er vanliga dödliga vill säga. För oss är onsdagen däremot mitten på vilken underbar vecka som helst, kanske inte just idag dock då Keem har drabbats av både feber och halsont.
Eftersom resten av veckan är skolfri för alla unga själar i vårt underbara land så är det självklart en hel drös med partaj och andra tillställningar. När alla självklart vill ha Sveriges mest ökända bloggare på sina partaj, och envisas med att försöka övertala oss med långa inbjudningsbrev, sms och telefonsamtal vi har därför fått anlita 54 fingerfärdiga colombianer som öppnar inbjudningskort och svarar på alla telefonsamtal, trots ihärdigt arbetande med piskan från vår sida lyckades vi dessvärre inte få dem att arbeta snabbt nog så vi kan eventuellt missa vissa inbjudningar.. Men det gör ingenting då vi efter en stunds noggrant funderande bestämde oss för att stanna hemma och ha en riktigt rå om oss själva dag med spabehandling och doftljus. Fester och sånt kan vi gå på närsomhelst liksom. Nu måste vi kila lerbadet och laserpeelingen väntar,

Och för er lite busigare läsare kan ni precis som vi hämta hem TVÅ GRATIS stinkbomber!
 (Klicka bara på bilden nedan.)




Over and out
Keem, Chrissy, Rickmeister

Ally..... Näe satans va de ska bli stinkbomber!

Nu sitter man återigen här. Klockan är mycket och Ally Mcbeal börjar inte förens klockan halv tre.Och vad gör man nu?
Jo, mogen som man är så hittade jag "stinkbomber" på internet. Fråga inte ens hur,men oj va kul de kommer vara när dom rackarna infinner sig i brevlådan.

Och frågan är ju då vad man gör med stinkbomber egentligen?
Jag har faktiskt ingen aning alls än, men man måste ju vara skapligt bakom flötet för att inte komma på något passande användningsområde för dem.

Och för er andra omogna själar som känner att ni skulle bli ytterliggare lite elegantare med några paket stinkisar så är det bara och trycka på bilden nedan för att få två paket gratis på direkten.




(tar 2 sec och registrera sig och sen är de bara att driva in sina två paket.)

Och för er som fortfarande inte nappat så kan jag visa hur sjuhelsikes glad och cool man blir med sina paket!

         (Man riktigt ser hur han strålar av glädje och glamour.)


Och de var allt från mig.
Mvh - Chrissy!

Sveriges blogghjälte informerar!

Haha, Nu sitter jag och laddar inför ännu ett *nerve wrecking avsnitt av allas våran Ally Mcbeal. Under att utbrott av tristess (Ja även vi kan råka utför sånt, dock mycket mycket sällan) så råkade jag sladda in på DennisM´s blogg. Efter att ha skummat igenom hans segment av saker som är Inne och ute så kan jag  konstatera följande.

Ute:

1. Folk som äter hamburgare och pizza är nästintill dumma i huvudet.

2. Utväxt, människor som färgar sitt hår från brunt till blont och inte färgar utväxten. Det är en fruktansvärd syn! Vilka galenpannor!

3. Folk som firar och festar när dem tagit studenten är bara idioter eftersom man ändå ska gå på högskolan senare. Dennis väntar och firar då istället.(*coolb0y)

Om du skulle  råka vara en av stackarna som faktiskt är träffad på någon utav dom här punkterna så kan du lika gärna stanna inne resten av året eventuellt resten av livet.


                                  (Obs, bilden har inget med texten att göra. Bara vi tre beuatys som gillar att synas.)


Inne:


1. Snejana Onopkas *comeback: För er som är lite *off så kan jag förklara att de är den smalaste och snyggaste modellen som finns enligt Dennis då såklart.. Enligt mig så ser stackarn ut som en restprodukt av tjernobyl. Men hey, vad vet jag?... Dennis *is tha man!

2. Rysslands *Eurovision Song Contest. Det va tydligen fruktansvärt fint annordnat en elogé till Ryssland, dem kan tydligen inte bara invadera försvarslösa länder dem kan dessutom styra Eurovison brilliant också! (det gäller ju trots allt att kunna nå en bred marknad)

3. Att killen blir igenkänd på stan. Jag kommer själv ihåg hur de var förut när jag var en "*nobody" och kan verkligen relatera till den här sista punkten.Gud så skoj!

Skulle du dock hålla med om något utav detta så är de bara för dig att genast springa ut i vimmlet och partaja med Sveriges lite mer värdefulla människor!

Och till våra miljontals trogna läsare från världen över måste jag säga det här. Jag har inget imot Dennis. Men skulle jag eller någon av mina kära bloggkompanjoner någonsin bli som honom så är ni välkommna att skjuta oss på plats.

Mvh, Chrissy och Keem "stavningshjälpen" Fager


Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.

Nerve wrecking= Nerv vrakande                                
Coolboy=Cool pojke
Comeback=kom tillbaka
Off=av
Is tha man= är da man
Eurovision song contest=Eurosyn song tävling                                                    
Nobody=ingen kropp


Ännu en fin helg!

Tjatja bloooggeen, vi vill börja med att dela med oss av lite härliga nyheter!
Enligt en undersökning som gjorts av staten når vår blogg nu varenda läskunnig svensk i vårt avlånga land! Så därför kommer vi nu få statligt bidrag för att utveckla blindskrift till bloggen så att även dem arma stackare som i nuläget inte kan ta del av våra vackra bilder från vårt glamorösa liv åtminstone kan läsa om det! Hur vi ska få prickar bildas på dataskärmen är en av utmaningarna, eller för oss ska det väl knappast kräva någon större ansträngning, till skillnad från hur det skulle vara för er vanliga dödliga. Nog om det nu till helgens bravader!

 Lördagen var ovanligt trevlig inte ens den bakliggande huvudvärken kunde få vårat humör att svikta, vädret var underbart och glassande i solen i timmar till tonerna av Mozart och andra kulturella läckerheter var en självklarhet! Lite senare på dagen meddelade Keem's föräldrar att dem skulle ta en tur till Sundsvall och att dem inte skulle vara tillbaka förens dagen efter så vi bestämde oss för att tillbringa resten av dagen där, vilket även Keem's bror bestämt sig för att göra. Fram emot kvällen kom Vikarie-Niklas tätt följt av Cewe som anordnade ljud anläggningen.
Vi vart några stycken så småningom och det dansades rätt friskt vill jag lova, Vikarie-Niklas utrustad med en cowboyhatt stod och dansade på en stol då han föredrar taklampans sällskap framför eventuella honor.
 Det var en väldigt städad tillställning och inga "lekar" som till exempel kronan eller boxning i Keems rum försiggick. Dem medhavda dryckerna såg till att humöret var på topp även på småtimmarna och Jacuzzin vart snabbt proppfull med diverse löst folk, Robin gjorde ett välriktat svan dyk ner bland den härliga ansamlingen ben och armar här och där toppat med det kvarvarande vattnet. Det den lille gossen inte tänkte på var att kläder och fridykning inte alltid är en helt lyckad kombination men vad gör man inte för att imponera på flicko..  Anna hans flickvän! Underbar människa förövrigt ingen som kan hantera en skurmopp som hon! Värmen i vattnet började så småningom avta folket likaså och av allt det tidigare fräscha vattnet i poolen var det som återstod nu decimerat till fyra liter trögflytande gegga. Chrissy som hade ett litet sår lär få en stor varieté av spännande åkommor vilket ger oss nytt matrial till andra spännande inlägg, så hans förlust är samtidigt vår vinst.



Over and out

Keem, Chrissy och Rickmeister

Dagens citat: Är kvinnan mer än fem meter ifrån spisen har hon rymt

En hel crazy fredag!

Ojojoj bloggen, ni anar inte! Vilket liv, vilken fart helt galet!

Våran fredag var helgalen *ofcourse, alla våra dagar är iförsig helgalna men den här hade det lilla extra! Dagen började med Skola för Keem (*speaking prov på tyskan som självklart gick utomordentligt) Och för vårt lilla pluton befäl Rickmeister var det mönstring som gällde och Chrissy som med sin *superior intelligence inte behöver gå i skolan eller mönstra heller för den delen vart det till att sova ut.
Som förberedelse inför den kommande helgen behövde vi självklart inhandla lite fina viner och champagne så vi kunde festa loss riktigt ordentligt, det löste vi med hjälp av den otroligt vinkunnige och allmänt alkoholvänliga Vikarie-Niklas. Men han hade ett tråkigt besked, den fina drickan var slut, men goda och välvilliga människor som vi är bestämde vi oss för att se mellan fingrarna den här gången över hans fatala misstag. Vi tog det som fanns närmast tillhands istället alltså En platta cider och en platta öl.

Efter att ha tagit några sippar av den fina drickan i det gassande solskenet bestämde vi oss för att förgylla atmosfären på Valhalla cup (Ett *streetracing *event för hårdnackade *racers) Det är visserligen en olaglig tillställning men vi var självklart där enbart i utbildande syfte och inte för nöjes skull!! Vi anlitade en chaufför aka Vikarie-Niklas fader. Sen gled vi till samlingsplatsen för alla *streetracers. Det första racet skulle gå av stapeln i norrort. Så dem två raceförarna varav ena vi känner mycket väl underbar människa for dit, med hundratals bilar i följetong dem skulle agera vägblockerare, alltså stoppa polis och andra trafikanter från att kunna avbryta loppet som skulle genomföras på allmän väg. Vi följde efter i ledet fram tills vi nådde raceplatsen, alla bilar stannade och vi sprang med pöbeln fram till startlinjen och såg racet gå av stapeln. Våran käre vän vann såklart det första racet. När vi senare tog oss mot Älvsjö där andra racet kördes förlorade han dock och vi bestämde oss för att stiga av här ta vår dricka och gå till en skara vänner som var samlade på årstafältet.
På plats möte vi bland annat Ida också en underbar människa det där. En rolig prick men med stenhårda knytnävar är nog en lämplig sammanfattning och självklart Alexandra och vår personlige kock Kenneth! Där tillbringa vi ungefär en timme för att sedan ge oss ut i nattvimmlet på stureplan efter en våt natt på olika nattklubbar tog vi kollektivtrafiken hem då vår chaufför än en gång slapp undan lindrigt på grund av våran givmildhet.



Det var allt för den här gången

Over and out
Keem, Rickmeister och Chrissy

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.
Ofcourse=självklart
Superior intelligence=Överlägsna intelligens
Streetrace=Gat race
racers=Räääjsare
Speaking=prating
Event=händelse
Over and out=över och ut

Torsdag!

10 stadiga grader i luften och solen skiner, ibland. inte ett moln så långt ög.. en blind kan se.
Men man ska inte klaga när livet leker nåt så fruktansvärt i alla andra aspekter! Det vart en väldigt slapp skoldag för Keem som bara hade svenska i en timme sen va det fritt fram att njuta av friheten. Vågar inte lova någonting men tror nog solen sken lite extra och fåglarna sjöng lite högre när Keem slog upp skolportarna och gled genom centrum in till parkerings garaget där hans *ride står parkerad om dagarna. Rick spenderade dagen men sin el klass på naturhistoriska och dom hade chockerande kul! (ordvits!!!) Chrissy's dag var helvild *as always, han hade på sig ett par strumpor med olika färger!!
*Anyway. Efter skolan tog Keem saken i egna händer och skaka liv i sin far och for till södermalms lackerings firma (underbar service vill vi lova) Där hämtade han en Mattsvart huv som skulle monteras på hans brandgula *ride.
Rickmeister som i samma stund som huven anlände till kims *mansion steg av bussen i närheten (som han tvingas åka med när ferrarin är på service). Keem och rickmeister spenderade sedan resten av dagen med att montera motorhuven och måla om visa delar i den otroligt fina kulören mattsvart. Vi kan inte säga mycket annat än att resultatet vart häpnandsväckade.

Här följer en bild från när den inte var helt färdig, vilket den egentligen inte är nu heller då ett par fruktansvärt snygga svarta fälgar ska på och lite andra detaljer!



Dagens citat: Man får va som man är när man inte blev som man skulle.
Något alla borde ta lärdom av och leva efter.

Over and out
Keem, Chrissy, Rickmeister

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.

Ride= Rida
As always =som alltid
Anyway =Iallafall
Over and out=över och ut

Nya rullen(!)

Nu har vi suttit med Sveriges nästa bidrag till Oscarsgalan i snart 8 timmar. Och som ni förstår så är de inte bara ni som skulle vilja träffa grabbarna bakom rullen så medans jag sitter här och skriver så står mor min i dörröppningen och motar bort paparazzis och journalister.

Och precis som alla coola *celebrities så skriver vi ju självklart inte några autografer *at all.




Då Keem och Rickmeister faktiskt satsar på skolan, eller ja dem går åtminstone dit. så är de jag som för talan nu på morgonen kvisten.
/Chrissy

Over and out
Chrissy,Keem och Rickmiester.

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.
Celebrities= Kändisar
At all= överhuvud taget

Hårt arbete och lite vila!

Vi får be om ursäkt till alla våra tusentalsläsare för bristen av inlägg. Vi har efter fredagens bravader en hel del film att klippa till och det krävs konstant arbete vilket förhindrar oss ifrån att uppdatera allt för frekvent under tiden. Vi är hemskt ledsna och hoppas att eran abstinens inte ska växa sig alltför stor.
Ni kan trösta er med att filmen börjar närma sig sitt slut och troligvis kommer drilla in imorgon.
under tiden kan ni ta imot er visdomen ifrån ett citat av en intelligent människa, typ.

Dagens citat: Jag runkar så mycket i duschen att jag blir kåt när det regnar!


Over and out
Keem, Chrissy and last but certainly not least Rickmeister


Lördag+Fest=Självklart!

Ojojoj bloggen, vilket liv, vilket drag! Gårdagen började väldigt avslappnat med att alla tre var vid sina respektive hem och tog det nåt fruktansvärt lungt, en låång sovmorgon för att få en riktigt perfekt skönhetssömn var en självklarhet. Förutom för Rickmeister då som gick upp vid tio snåret för att möta släkten och fira hans far (grattis!) Lite senare när firandet började närma sig slutet gleeed Keem över med filmkameran från gårdagen med alla mustiga klipp för att sen kunna bearbeta hela härligheten i sitt "*movie edit program" Som är *top of the line så att säga, fina pojkar ska ha fina saker. Sen ringde våran kära vän tullingebon Sebastian upp och meddelade att vi kunde börja röra oss i mot tullinge där vi skulle inhandla dricka till den analkande utekvällen!

Vi tog Keem's *ride till platsen där en lång väntan kunde ta sin början, vi skulle vanligtvis inte stå ut med att vänta en sekund men eftersom Sebastian är en sån hyvens kille med massa gaalna historier att berätta kändes timmarna som sekunder!
Efter att ha stått på en parkering och *chit chattat lite i närmare en timme kom våran *delivery guy så att säga och vi lämnade över Rickmeisters surt förvärvade slantar och fick order om att flytta vårt ekipage till en parkering i närheten av Tumba, jag kan ju tyvärr inte lämna några mer djupgående detaljer då vi är under ständig bevakning av Säpo.. Inte på grund av att vi sysslar med några dumheter, utan för att  intelligenta och världskända som vi är, har en konstant hotbild imot oss från folk som inte är lika lyckligt lottade.
Efter en cirka 30 minuter av kvalitets tid på parkeringen kom ölen den här gången vart det *Danish gold (Danmarks finaste öl bryggd i räfflade guldkannor därav namnet) För att inte normalt köpa insmugglad öl så var vi väl åtminstonde relativt nöjda.

Lite senare samlade vi ihop oss hemma i Keems crib och körde lite uppvärmning med Grand theft auto och underbar musik, dagens heta tips från Tyresö-Linus var Thomas di leva. Inte riktigt våran stil men Tyresö-Linus brukar annars komma med väldigt bra grejer.
Sen var det dags att börja bege sig mot festen som för dagen var i Hammarby sjöstad's lite finare områden. Vi tog våran rejält hypade Fashion tandem till Huddinge C för att sen hoppa på pendeltåget mot årstaberg och byta till tvärbanan. Efter att ha fått se Chrissy leka fontän med sin öl och träffa en brutalt cool biljettkontrollant kom vi till Luma. Där möttes vi upp av två av stockholms vildaste tjejer Sandra "Fluffet" och Jasmine! Dem fick ledsaga pdd till festen och en rejält röjig kväll kunde ta sin början! Rick var måttlig med alkoholen då han dagen efter skulle vattna blommor (man vill knappast vara bakis då liksom) måste säga att det var väldigt ansvarsfullt av honom! Medans Keem och Chrissy lät skumpan flöda fritt! Ex antal timmar senare va det dags att röra sig hemmåt efter en stärkande dos fyllekäk på ett överfullt Mcdonalds, hoppade vi på tunnelbanan till centralen och sen nattbussen hem till Huddinge centrum där våran Flashiga Fashion Tandem stog och väntade! Keem saknade all känsla för balans och rytmik och låg bakom ett antal våldsamma fall med cykeln vilket resulterade i att Rickmeister helt sonika övergav Keem och Chrissy i huddinge centrum och promenerade i rask takt hem. Efter ett antal fall och skrapsår kunde även Chrissy och Keem konstatera att dem var hemma igen och njuta av en natts välförtjänt vila.



Over and out
Keem, Chrissy, Rickmeister

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.

Movie edit program = Film ändrings program
Top of the line = Toppen av linjen
Ride= Rid
Chit chattat= små pratat
Delivery guy= Leveringens gey
Crib= Galet shysst lya
Danish gold= Danskt Guld

Fint folk kommer sent? Finare folk kommer aldrig!

Och de beskriver våran rafflande fredagskväll. Vem behöver alla flickor,dricka och hög musik för att kunna ro i land en fredag? Jo inte är de vi iallafall.
Chrissy och Rickmeister började våran fredagskväll med några öl och hockey medans Keem satt på våningen under och gjorde något historia arbete.(*poor thing!)
Keem som för övrigt är som en oljad blixt på tangentbordet skrev klart sitt arbete på fyra sidor lagom i tid till den tredje perioden.Han möts då av två mindre kul saker. Odören från Rickmeisters släppta väder och ett förlorande Sverige. Båda sakerna rörde ju Keem sådär lagom mycket och vi uttråkade själar förgyllde sedan kvällen med en ny lek vi kom på.

Några parti Texas Hold´em toppat med bestraffningar som skulle få självaste Rambo att ge upp jordelivet.
Vi hade följande:
En kortlek.
Råa ägg.
Matolja.
Grillkrydda.
Kanel.
Köttbuljong.
Majonäs. (euw!)
Rå potatis med lite mustig grädde.
Rädisor.
Icas Thai sweet chili sauce.

Efter att ha svalt några av följande lagom äckliga saker så ville inte våra magar vara med och leka längre. Först ut ur leken var Rickmeister som då puffade ut ett moln av grillkrydda tätt följt av kvällens läckerheter. Chrissy var inte alltför långt efter med en liten fjuttig uppstötning av sin tesked kanel som han sekunderna innan delvist blåst ut över bordet. Och sen var det än en gång Chrissy's tur efter en duell med Keem där dem tog varandras tidigare bestraffningar, efter en rejäl slev med Majonnäs upptäckte han till sin förvåning att han helt glömt bort att han åt den där salladen till lunch, de var en glad överraskning då han trodde att han endast hade ätit två mackor. Men där ser man. Keem klarade sig inte heller helskinnad ur den här Duellen utan gjorde ett par tappra försök att få ner kanelen men det slutade bara med att huvudet placerades över sin mors finaste bunke, och under en kavalkad av diverse ljud ifrån Keem kunde vi konstatera att leken slutade oavgjort.

Självklart är vi då inte sämre än att vi *handsome guys filmade hela leken och kommer redigera och lägga upp årets mest stötande film.De blir för oss att fixa och för er att längta efter.

Over and out

Chrissy, Keem och Rickmeister

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.
Pooe thing= Stackars sak
Handsome guys= Fina grappar
Over and out= Över och ut

Här har ni årets film 2009, A LACK OF LIFE!

Som alltid håller vi vad vi lovar, och vi har jobbat stenhård för att framställa filmen i tid. Det har varit många diskussioner och sena timmar men nu är den äntligen här! Hämta familjen, poppa popcorn och luta er tillbaka och njut! Från oss alla till er alla en riktigt go.. bra film


Over and out
Keem, Chrissy, Rickmeister


Onsdag. Vi bjuder på ett ljus i mörkret! Teaser~

Det är onsdag, skolan är över för dagen, det regnar ute och ni sitter där hemma frusa och ensamma. Vi har som vanligt haft en fruktansvärt rolig och intressant dag men över lunchen kom vi in på hur tungt en dag som denna måste kännas för alla er utanför vår bekantskapskrets så vi slog våra sanslöst kloka huvuden ihop och bestämde oss för att muntra upp er!

Som ni vet är våran expertis väldigt stor inom dem allra flesta områden, eller som lilla lotta på bråkmakargatan sa "Jag är nog bra på allt! Förutom att åka slalom" En mycket klok ung dam, brås nog rätt mycket på oss.
Vi har inte tidigare nämnt att vi är excellenta regissörer, skådespelare och filmskapare. Men till er kanske inte allt för stora förvåning har vi har jobbat på ett litet projekt inom detta område vid ett antal tillfällen och nej det är ingen porrfilm (även om vi skulle överträffa de flesta inom det området också, Släng dig i väggen John holmes)  Det är en *stoppmotion film, inte alltför glamoröst i sig men i vårat fall en banbrytande och sanslöst bra sådan.
Den håller i skrivande stund på att framställas och vi har siktat in oss på att ha den klar fram imot kvällen. Så till alla er som sitter där hemma med snaran runt halsen, mynningen mot tinningen, bladet mot armen eller radion i badet säger vi, HÅLL UT!
Ljuset är nära, ge livet en chans och vänta in årets största filmhändelse!
Hur illa era liv än ser ut kan ni glädja er med tanke på att åtminstonde vi har det fruktansvärt bra! Ni kan dessutom glädjas över att vi är så generösa att vi delar med oss till er!

Filmen ifråga var egentligen inte klar men vi har ändå valt att nöja oss med det vi har för eran skull, så förbered er för kvällens inlägg, tills dess, njut av denna!

Rickmeister till vänster, Och allas våran Keem till höger ;)




Over and out

Keem, Chrissy, Rickmeister!

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare
stoppmotion= stoppmotion

Tisdag: Måndagens Metallica!!

Vill bara börja med att beklaga det försenade inlägget. Jag förstår att många därhemma är fruktansvärt ledsna och besvikna och att ni antagligen satt uppe hela natten och vakade vid era dataskärmar i väntan på det här inlägget! Men ni måste förstå att trots våran överlägsna exellence kan vi helt enkelt inte alltid lyckas. Iallafall här kommer den efterlängtade uppdateringen!

Vi började uppladdningen inför kvällen hemma hos Rickmeister. Kan det bli annat än lyckat när man har iskalla öl och metallica på fullvolym i *surround systemet sen dessutom ett sånt gott sällskap som vi trots allt är? haha, knappast! Vi lyssnade oss igenom fler Metallica låtar än NI kan räkna till och vad kan man säga annat än att det var godis för öronen.
När det var dags att röra sig mot tåget (våran privata chaufför fick ledigt stackarn hanterar inte stressen av att stå i våran skugga)  Så tog vi iallafall, *The sleeping beauty, *The black stallion, Pilen, ja såklart våran Fashion tandem! Graciöst pedalade vi oss ner till centrum där vi kedjade fast besten och sedan gled som gaseller över spärrarna!

Väl framme vid globen såg vi köer som sträckte sig så långt ögat kunde nå, men vad gör det vi berättade vilka vi var och vilken blogg vi representera så kastade sig genast hela kön på knä och vi kunde snabbt ta oss in till scen! Ståplats var en självklarhet när vi införskaffade biljetterna, då vi inte för en sekund skulle ens tänka tanken på att sitta ner brevid gamla gaggiga gubbar och annat slödder, Vi stod nere vid dem *headbangande dårarna istället.. Det började med att två stycken förband gick loss på sina instrument, Vi är vana att uttrycka oss med stil och grace men i det här sammanhanget har vi valt att beskriva förbanden *Sword och *Machine head "som motorsågsmassakern i toner", "Tjernobyl, andra världskriget och världssvält kombinerat" Rent ut sagt som att tvingas lyssna på Caroline af Ugglas Snälla snälla snälla, konstant under 24 års tid i Josef Fritzls källare.
Men trösten kom samma sekund som Metallica dundrade in på scen i ett hav av eld!
I två och en halv timme stod vi tillsammans med fotfolket, den sortens människor vi normalt aldrig skulle tåla att bli associerade med! Men för första gången i våra liv, var deras närhet någorlunda dräglig! Det kan ni se som ett perfekt betyg för Metallica!
Betyg 5 av 5 Röda brandbilar!



Over and out
Keem och Rickmeister!

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare
surround= runt om
The sleeping beauty= Den sovande skönheten
The black stallion= Den svarta hingsten
Sword=svärd
Machine head= Maskin huvud
Headbanga= Huvud panga

klockan 04:00 nurå?

Mjo, nu sitter man här helt ensam och inte en kotte är vaken.Förutom typ "Sexybelle" vars skype ruta ploppar upp konstant. Får nog dra ner lite på allt porrsurfande, de måste vara ganska illa när skiten tillochmed dyker upp på Skype.

För övrigt har jag väldigt svårt och tänka mej att någon skulle lägga sina slantar på att få se en person från ett annat land i cam?
Och skulle de inte vara så, så undrar jag vart man *signar upp sig. Jag har fritiden, utseendet och behöver pengarna! Aja,*anyway *anyway...

Hade hoppats lite på att Rickmeister eller Keem skulle blivit överkörda av tåget eller liknande påväg hem från Metallica (de om något hade ju dragit läsarsiffrorna genom taket), Men så var inte fallet. Rickmeister kom hem häpnad och belåten av både ljudet och de tuffa ljuset som omringade de flera tusen svettiga åskådarna.

Aja,sov 13 timmar inatt och de blir väl samma sak idag.Har faktiskt svårt att tänka mig att jag kan bli mycket snyggare. Men all skönhetssömn lär ju knappast vara något dåligt för mej, så jag fortsätter nog såhär.

*Over and out / Chrissy

Som i alla inlägg följer en ordförklaring för alla våra *borderline retardade läsare!
Signar= Skriver upp
Anyway= Iallafall
Over and out= Över och ut

Måndag: Rickmeister och Keem till metallica!

I skrivande stund jobbar vi imot klockan för att hinna med alla förberedelser inför kvällens konsert.Vi ska besöka metallica konserten och dra vårat strå till stacken för att göra den perfekt genom att med våran blotta närvaro höja standarden! Självklart förväntar vi oss ett varmt mottagande, vip platser och backstagepass. Tyvärr måste jag till er självklara besvikelse hålla inlägget kort pågrund av tidsbristen, men ett mer utvecklande och övergripande inlägg om den lyckade kvällen trillar förmodligen in mot kvällskvisten.
Dagen började för både Keem och Rickmeisters del med att vi försov oss från matten, till våran stora besvikelse..
Vi bestämmde oss för att lämna skolan lite tidigare för att Jonas, Rickmeisters klasskamrat (en riktigt hyvens kille) skulle hinna med tåget!
Nu duschas det för fullt och vi har hoppat i finkläderna (som om vi skulle ha annat än fina kläder.. HA) Faktum är att vi fick leta djupt i garderoberna för att hitta kläder som inte skulle få metallica fansen att darra av avund. Snart bär det iallafall av hem till Rickmeister där vi ska njuta av några iskalla öl årgång 1834. Därefter blir det en resa in till stan där vi möter upp Linus en av dem större namnen i Tyresö! Han är en helgo kille, som gillar mysiga hemmakvällar (lägg en kommentar tjejer så fixar jag numret, men förbered er på en lång kö.)

Som sagt följer ett fullspäckat inlägg om våran otroliga upplevelse så att även ni där hemma kan drömma er bort från era
 mediokra liv för en stund!




Over and out

Keem och Rickmeister!

Söndag: Projekt Fashion Tandem dag två!

Söndag, veckans överlägset bästa dag!
Tanken på att det bara är ett fåtal timmar kvar till ännu en underbar skolvecka!
En vecka fylld med Differentialekvationer, skönlitteratur, labb rapporter, välsmakande luncher i skolan och hetsiga diskussioner. Dessutom några dagars vila innan nästa helgalna helg kan ta sin början!

Dagen började med att Keem, Rickmeister och Chr.... Niklas !?! vaknade upp hemma i keem's Ultramoderna *flat. Vi anar att ni sitter som på nålar bakom tangenterna just nu! Vem f*n är Niklas och vart är Chrissy? Den som väntar på nått gott väntar ju som ni alla vet oftast alldeles för länge. Så jag tänker genast ge er en förklaring till varför alla förutom Chrissy vaknade upp där dem gjorde, och vem Niklas är!
Gårdagens vilda utekväll avrundades med att Fashion Tandem testades med sitt nya bakhjul och vi gled med den stil vi förtjänar ner till kvarterets finaste krog, Grillpalatset. Vi beställde självklart husets special och slog oss ner för att dinera på Krogen's *Vip plats terassen. När vi var som upptagnast med att njuta av den delikata måltiden hörde vi ett dovt, fjäderlätt krafsande i de närliggande buskagen! Våra ögon fokuserades på en till synes rund boll som hade placerats mitt på gångbanan.
Efter några sekunder började den runda bollen till allas stora förvåning att räta ut sig och plötsligt sprang den lilla taggiga krabaten raskt över vägen och upp på tågspåret. Vi hade sätt årets första IGELKOTT. Ett klart gott tecken på att ännu en glassig sommar väntar bakom kröken.
 När vi lite senare återvände hem till Keem's *crib, Valde Niklas och Rickmeister att krama kudden.. Medans Keem och Chrissy såg ett rafflande avsnitt av äventyrserien Robinson! *Online (*ofcourse) Då vi anser att reklam är något för medelmåttor som faktiskt skulle kunna tänka sig att sätta sin fot på platser som Lidl och dylik.. Euuw!  Iallafall så behövde Chrissy röra sig hemmåt då han hade viktiga bekanta som skulle komma över dagen därpå. Så Niklas fick agera *stand-in åt Chrissy. Både vi och Niklas är givetvis medvetna om att han inte kommer kunna hålla samma klass som någon av oss men han är *nevertheless än av få kandidater som faktiskt når upp till minimum gränsen. Förhoppningsvis har vi lugnat era nerver nu, och era kallsvettningarna är borta. Ni kan se Niklas som en kompetent vikarie som med största sannorlikhet lär återkomma. Tillbaka till projektet då.

 Såhär såg cykeln ut strax efter att vi tog hem den och konstaterade att ett däckbyte var nödvändigt!



Som ni ser är det här inget för en vanlig Svensson, utan våran expertis är en absolut nödvändig. Vi Bestämde oss för att ge den en design med inspiration ifrån den svenska sommaren. Vi startade dagen med att noggrant slipa ner lacken för att sedan varsamt täcka ramen med en beige primer. Sedan lackerade vi på flera lager med våra specialbeställda färger, som är gjorda på finmalda ädelstenar och Betarna från den utdöda mammuten. Vi installerade en korg som helt klart är *Top notch! Men även en pakethållare och en flagga som pricken över i:et.



Resultatet vart ju minst sagt häpnadsväckande! Men den är ju självfallet långt ifrån färdig. Vi valde att ta cykeln på ännu en provrunda för att utvärdera prestandan och designen och se vad som kan förbättras. Vi sadlade än en gång upp Rickmeister fick ta rodret medans Keem tog hand om växlarna och agera extra trampkraft. Niklas satt på pakethållarn och agerade,, ehm, ja femte hjul.. Vi for med en rasande takt genom villaområden, skogar, över ängar och oceaner för att slutligen anlända hos Rickmeister. Under den långa färden kom vi fram till att som den Super trio (plus vikarie)  vi är behövdes en fullt fungerande sittplats till en tredje person och inte den stenhårda och obekväma pakethållare som då var installerad.
Men först behövdes självklart en välförtjänt fika för att stilla våra smaklökars skrik efter att bli mättade. I Rickmeisters residens vankades det bullar, här följer en bild så ni åtminstonde kan få en bild att fantisera över. Eran dröm vår verklighet som ni kanske vet!



Mätta och belåtna satte vi raskt igång med våran Fashion tandem. Vi byggde fotpinnar för att den som sitter längst bak ska kunna känna sig maximalt avkopplad, en otroligt komfortabel sitts installerades och sist men utan tvekan inte minst placerade vi ut ett förstaklassigt ryggstöd och ett styre. Här har ni äntligen den efterlängtade bilden på årets största händelse inom design och konstruktion, ett innovativt och våghalsigt projekt, som har inneburit svett, blod och en del tårar (från våran känsliga vikarie niklas)

FASHION TANDEM 09!



Det var alltför den här gången, häng kvar för imorgon kommer ännu ett banbrytande inlägg!

*Over and out

Keem, Rickmeister, Vikarie-niklas

Som i alla inlägg följer en ordförklaring för alla våra *borderline retardade läsare!

Flat= platt
Vip= Väldigt viktig person
Crib= Fruktansvärt najs j*vla hus
Ofcourse= Självklart
Stand-in= Stå-in
Nevertheless= Hur som helst
Top Notch= Det bästa ;)
Over and out =Över och ut

Projekt Fashion Tandem!

Vi vill börja med att hälsa alla våra trogna bloggläsare till ett nytt rafflande inlägg! Men också alla ni tusentals nya besökare som sitter och suktar efter nya fräscha inlägg!
I gårdagens inlägg utlämnade vi upphittandet av en illa tilltyglad tandemcykel, den stod ensam och övergiven vid en container och omtänksamma o modemedvetna medmänniskor som vi är kunde vi inte stå ut med tanken på att lämna den där..


 Vi bestämde oss för att ta hem den och genom en kraftansträngning ge den livet åter. Så dagen började med att Rick for iväg för att tjäna grova stålar tillsammans med sin mamma, som är erfaren florist för Saba frukt och grönt " *badass ".
Kim vaknade redan vid elva och bestämde sig för att utsätta sin gräddvita hy för en rejäl dos med solljus, resultatet vart en underbar rödflammig färg, medans vi väntade in ricks hemkomst. Christian däremot tog en utdragen skönhetssömn. När alla ifrån den i folkmun kallade "super trion" var hemma tog vi kim's efter det senaste modet utformade Epa och rörde oss mot sveriges överlägset bästa stormarknad för reservdelar och "bilprodukter", Biltema. Vi vill självklart passa på och tillägga att Biltema har fruktansvärt högkvalitativa varor (klirr i kassan).
Våran inköps lista:
Cykelslang (till det punkterade bakhjulet)
Flagga
Signalhorn
Stödhjul (ej monterade)
Och så självklart ett top of the line kabellås.

Här följer en bild från biltema


Cykelslangen till vänster är självklart av förstaklassigt gummi utvunnet ur gummigrottor i Himalaya..

Efter det åkte vi till den nyöppnade resturangen Basilica vid Coop forum, deras specialité är det italienska köket.
Vi har efter noggran utvärdering valt att ge resturangen 4 av 5 Röda brandbilar.
Personalen va klanderfri, vi fick ett oerhört fint bemötande (även med våra standards) Innan maten fick vi en sallad, den var matig men ändå lätt och aromerna frigjordes i en ända stor explosion när den syrehaltiga colan blandades i en färgsprakande symfoni i munnen. Efter den apetitretande salladen serverades dem rykande heta pizzorna nästan sekunden därpå. Kim tog en Calzoné Rick likaså, Och Christian som har en försmak för det turkiska köket, tog självklart klassikern Kebabpizza. Och hans egen kommentar är "rackarns vilken mustig sås dem hade".

Som en perfekt avrundning på en näst intill perfekt måltid valde vi att passa på att ta en sväng in på coop och införskaffa oss Malacos delikata Tuttifrutti påse, orginal *ofcourse.!
Efter det Hoppade vi graciöst in i bilen och färden hem tog sin början, Väl hemma hos kim kunde byggandet påbörjas.
Men det är en senare historia som ni får ta del av imorgon.

Over and out
Keem, Chrissy och Rick "*boytoy" Westerberg

Som i alla inlägg följer en ordförklaring för alla våra *borderline retardade läsare!

*Translations!

Badass= Dåligt arsle
Ofcourse= Självklart
Boytoy= Pojkleksak
Borderline Retarded=  På gränsen till efterbliven
Translations= Översättning

Ett intressant liv...

Heeeeeej <3<3<3 Efter mycket om och men har vi tagit modet till oss och skapat en otrolig bloggupplevelse för er, Ni kan förvänta er mycket spännande, intressant och framförallt intelligent läsning!! Vi kommer använda våran enorma insikt inom mode och nöjes världen för att tillfredställa alla dina dagliga behov! Nu fortsätter vi med vårat första gaaaalna inlägg!!!
Så håll i er kissekatter....

Dagen började i kims stuga med en fet *hangover, Lukten i stugan hade en helt klart distinkt karaktär med drag av munspelsmannens inte alltid så fräsha odör. Vi kände ett starkt behov att ta oss ner till det riktiga huset och äta en riktig brakfrukost, så sagt o gjort! dagens outfit vart öldrypande och gräsbefläckade kläder från gårdagens vilda valborgsfirande! Man kan sammanfatta det med att vi (annars så välansade gossar) såg ut som ett gäng vandrande helveten som nyss kravlat igenom ett kloaksystem. Det positiva måste dock va att alla "kände" våran närvaro innan vi anlände vilket fick dem att göra det lilla extra för att tillfredställa oss. Dagens oerhört proteinfyllda frukost bestod av olw's lättsaltade chips (rekommenderas starkt till alla er finsmakare där ute) det hela sköljdes ner med två stycken välsmakande burkar Coca Cola.
Magen ville dock inte nöja sig med denna delikatessmåltid så kims mamma vart snabbt framme med ett par välgrillade hamburgare.

Vi bestämmde oss för att sadla upp och kasta oss ut på nya äventyr med våra brudmagneter till cyklar två damcyklar och en finstämd "cykel på köpet" hoj. Vi förgyllde dagen för alla vilsna själar som var ute och trodde att vädret va det mest fulländade och vackra dem skulle få se idag. Ett par snabba tramp på pedalerna och snäva svängar senare anlände vi i huddinge centrum, och en mysig dag kunde ta sin början! Vi gled in på ett kiss osande Mcdonalds på ett sätt som inte ens den annars så deprimerade personalen kunde undgå, med våran närvaro fick vi dem att spricka upp i ett enda stort leende!  Några välsmakande hamburgare senare var vi än en gång ute i centrum i den gassande solen. Vi tog oss in på rättpris och inhandlade några rasande smaskiga wienerbröd, en skvätt mjölk och dem allra finaste glassarna från GB. Kim valde den utsökta glassen magnum Classic som med den mörka chockladen och vita vaniljglassen ger smaklökarna en enkelbiljett till paradiset, medans christian och rick lät sina smaklökar underhållas av magnums senaste smakupplevelse, I kartong! *Belive it or not! Vi tog sedan en uppfriskande promenad till parken där vi slog oss ner på en lämplig bänk i den varma solen och avnjöt kalaset. Christian som har en förkärlek till den gula delen på Wienerbrödet sög i sig den och fick ett leende som en katolsk skolflicka på bibelläger, för att sedan krossa resterande delar av winerbrödet med motiveringen att den såg ut som en croissant! Efter våran lilla picknick påbörjande vi våran färd hem, som vi verkligen behövde för att förbränna kalorierna! Nu sitter vi hemma hos kim och i skrivande stund så beger sig christian hem för en dusch (inte en sekund för tidigt) rick har kastat  sig framför tvspelet och kim ser allmänt häftig ut!

Det va allt för oss för den här gången!
Längta inte ihjäl er till nästa inlägg nu! :) även fast det blir svårt att låta bli!

Christian,Kim,R

Ps: När man har en så omåttligt populär blogg följer såklart att en del av publiken är borderline retarded vi har därför bifogat en liten översättning till dem avancerade engelska orden vi använt.
Hangover = Baksmälla
Belive it or not= Tro det eller ej

RSS 2.0