Fint folk kommer sent? Finare folk kommer aldrig!

Och de beskriver våran rafflande fredagskväll. Vem behöver alla flickor,dricka och hög musik för att kunna ro i land en fredag? Jo inte är de vi iallafall.
Chrissy och Rickmeister började våran fredagskväll med några öl och hockey medans Keem satt på våningen under och gjorde något historia arbete.(*poor thing!)
Keem som för övrigt är som en oljad blixt på tangentbordet skrev klart sitt arbete på fyra sidor lagom i tid till den tredje perioden.Han möts då av två mindre kul saker. Odören från Rickmeisters släppta väder och ett förlorande Sverige. Båda sakerna rörde ju Keem sådär lagom mycket och vi uttråkade själar förgyllde sedan kvällen med en ny lek vi kom på.

Några parti Texas Hold´em toppat med bestraffningar som skulle få självaste Rambo att ge upp jordelivet.
Vi hade följande:
En kortlek.
Råa ägg.
Matolja.
Grillkrydda.
Kanel.
Köttbuljong.
Majonäs. (euw!)
Rå potatis med lite mustig grädde.
Rädisor.
Icas Thai sweet chili sauce.

Efter att ha svalt några av följande lagom äckliga saker så ville inte våra magar vara med och leka längre. Först ut ur leken var Rickmeister som då puffade ut ett moln av grillkrydda tätt följt av kvällens läckerheter. Chrissy var inte alltför långt efter med en liten fjuttig uppstötning av sin tesked kanel som han sekunderna innan delvist blåst ut över bordet. Och sen var det än en gång Chrissy's tur efter en duell med Keem där dem tog varandras tidigare bestraffningar, efter en rejäl slev med Majonnäs upptäckte han till sin förvåning att han helt glömt bort att han åt den där salladen till lunch, de var en glad överraskning då han trodde att han endast hade ätit två mackor. Men där ser man. Keem klarade sig inte heller helskinnad ur den här Duellen utan gjorde ett par tappra försök att få ner kanelen men det slutade bara med att huvudet placerades över sin mors finaste bunke, och under en kavalkad av diverse ljud ifrån Keem kunde vi konstatera att leken slutade oavgjort.

Självklart är vi då inte sämre än att vi *handsome guys filmade hela leken och kommer redigera och lägga upp årets mest stötande film.De blir för oss att fixa och för er att längta efter.

Over and out

Chrissy, Keem och Rickmeister

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.
Pooe thing= Stackars sak
Handsome guys= Fina grappar
Over and out= Över och ut

Kommentarer
Postat av: LarvÄn

LÄNGTAR!

2009-05-10 @ 04:35:20
URL: http://mclarven.blogg.se/
Postat av: Becca

Jag längtar som fan :D <3

2009-05-10 @ 11:21:48
URL: http://rubeika.blogg.se/
Postat av: Anonym

längtar till filmen :) låter som en mysig kväll pojkar. härligt med detaljer haha, fan va sköna ni är, keep it up!

2009-05-10 @ 20:53:55
Postat av: fts

såhär borde alla bloggar se ut

2009-05-14 @ 09:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0