Sommarn är slut och vi med den!

Det var en solig eftermiddag och vi satt i Sveriges Mecka, Världsmetropolen, universums mittpunkt ja precis Huddinge Centrum. Vi försöker minnas vad det var vi satt och förtärde i det strålande solljuset utan att kika tillbaka i blogg arkivet, men det står still i hjärnkontoret. I vilket fall så satt vi där, guds gåva till människorna och en GENIAL ide började arbetas fram. Vi skulle starta en blogg, och inte vilken blogg som helst! Utan den här bloggen. Förmodligen den mest excellenta skapelsen sedan Mona Lisa.
Men på senare tid i takt med att temperaturen fallit ner till  en temperatur som inte ens alkoholiserad eskimå i sältights skulle stå ut med, har avståndet mellan inläggen ökat och ökat. Vi kommer inte sitta och påstå att det kommer ändras snart, kanske aldrig! Men vi känner oss trygga med att ni för alltid kommer bära med er den här tiden som den överlägset bästa i era liv!

I huvudet får man bilder av tusentals människor som står utanför våra hus och gråter, men i verkligheten är det förmodligen miljontals som står där utanför och hulkande knackar på husväggen... Likt Fritzl's familj i den smutsiga källar lokalen sitter vi bakom låsta dörrar och lider medans världens grymheter står lutande mot dörren. Dem yngsta frågar sig varför det är så här? Hur kan det bara vara slut? Vissa kommer kanske bli arga på oss, när deras ändå nöje här i världen rycks undan, men jag vill att ni ska minnas att filmerna vi skapat fortfarande finns kvar! Klamra er fast vid dem, så ska ni se att den tid ni har fram tills era miserabla liv är över känns betydligt kortare


Men allt är inte elände!
Den sista av oss i det mest ökända blogg team som världen någonsin skådat fyller 18 om bara någon dag! Då kommer den röda mattan rullas fram och det ska firas i tio nätter och tio dagar (det betyder på lördag..) Champagne för miljon belopp ska förtäras och inte ett ben i kroppen ska lämnas oförstört!




Over
And
Out

Keem, Chrissy Och Rick "boytoy" Westerberg

RSS 2.0