Onsdag. Vi bjuder på ett ljus i mörkret! Teaser~

Det är onsdag, skolan är över för dagen, det regnar ute och ni sitter där hemma frusa och ensamma. Vi har som vanligt haft en fruktansvärt rolig och intressant dag men över lunchen kom vi in på hur tungt en dag som denna måste kännas för alla er utanför vår bekantskapskrets så vi slog våra sanslöst kloka huvuden ihop och bestämde oss för att muntra upp er!

Som ni vet är våran expertis väldigt stor inom dem allra flesta områden, eller som lilla lotta på bråkmakargatan sa "Jag är nog bra på allt! Förutom att åka slalom" En mycket klok ung dam, brås nog rätt mycket på oss.
Vi har inte tidigare nämnt att vi är excellenta regissörer, skådespelare och filmskapare. Men till er kanske inte allt för stora förvåning har vi har jobbat på ett litet projekt inom detta område vid ett antal tillfällen och nej det är ingen porrfilm (även om vi skulle överträffa de flesta inom det området också, Släng dig i väggen John holmes)  Det är en *stoppmotion film, inte alltför glamoröst i sig men i vårat fall en banbrytande och sanslöst bra sådan.
Den håller i skrivande stund på att framställas och vi har siktat in oss på att ha den klar fram imot kvällen. Så till alla er som sitter där hemma med snaran runt halsen, mynningen mot tinningen, bladet mot armen eller radion i badet säger vi, HÅLL UT!
Ljuset är nära, ge livet en chans och vänta in årets största filmhändelse!
Hur illa era liv än ser ut kan ni glädja er med tanke på att åtminstonde vi har det fruktansvärt bra! Ni kan dessutom glädjas över att vi är så generösa att vi delar med oss till er!

Filmen ifråga var egentligen inte klar men vi har ändå valt att nöja oss med det vi har för eran skull, så förbered er för kvällens inlägg, tills dess, njut av denna!

Rickmeister till vänster, Och allas våran Keem till höger ;)




Over and out

Keem, Chrissy, Rickmeister!

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare
stoppmotion= stoppmotion

Kommentarer
Postat av: Anonym

vacker bild.

2009-05-06 @ 17:16:59
URL: http://mimmimeurk.blogg.se/
Postat av: Terese

Vilken fin blogg :)

2009-05-06 @ 17:18:26
URL: http://fantasidif.blogg.se/
Postat av: inhoppare

men alltså nu är jag lite blöt i ögat keem, de sas att jag skulle få vara med i dagens inlägg p g a att jag tog Chrissys plats än en gång :P

2009-05-06 @ 18:25:22
URL: http://jagharsvaltmittsuddgummi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nu börjar ni bli lite väl skrytsamma tycker jag!

Men inlägget hjälpte iaf :) tack

2009-05-06 @ 18:58:44
Postat av: Keem

Hmm, angående anonym's inlägg. Du har nog rätt det har eskalerat det här, men det är svårt att hålla igen när man är så fruktansvärt bra:/ men vi ska göra vårt bästa för att hålla impulserna i schack!

Vi tackar för din åsikt och den har placerats i bryboxen (den kanske ni kan få ett inlägg om senare ;) . )

2009-05-06 @ 19:38:08
URL: http://jagharsvaltmittsuddgummi.blogg.se/
Postat av: amh

herrejösses va bra ni ser ut och vara.

fin blogg.

2009-05-06 @ 21:21:05
URL: http://riitamh.blogg.se/
Postat av: QUICK!

hahajajaha

fy fan vah fuuul snubben till höger är :D int för att den andre är så stilig heller men iaf!

2009-05-08 @ 09:12:48
Postat av: Keem

Aeew, vem har gett dig rätt o trampa på mina känslor :( jag får lägga din åsikt bland alla andra "viktiga" saker i bryboxen ;D

2009-05-08 @ 17:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0