Ännu en fin helg!

Tjatja bloooggeen, vi vill börja med att dela med oss av lite härliga nyheter!
Enligt en undersökning som gjorts av staten når vår blogg nu varenda läskunnig svensk i vårt avlånga land! Så därför kommer vi nu få statligt bidrag för att utveckla blindskrift till bloggen så att även dem arma stackare som i nuläget inte kan ta del av våra vackra bilder från vårt glamorösa liv åtminstone kan läsa om det! Hur vi ska få prickar bildas på dataskärmen är en av utmaningarna, eller för oss ska det väl knappast kräva någon större ansträngning, till skillnad från hur det skulle vara för er vanliga dödliga. Nog om det nu till helgens bravader!

 Lördagen var ovanligt trevlig inte ens den bakliggande huvudvärken kunde få vårat humör att svikta, vädret var underbart och glassande i solen i timmar till tonerna av Mozart och andra kulturella läckerheter var en självklarhet! Lite senare på dagen meddelade Keem's föräldrar att dem skulle ta en tur till Sundsvall och att dem inte skulle vara tillbaka förens dagen efter så vi bestämde oss för att tillbringa resten av dagen där, vilket även Keem's bror bestämt sig för att göra. Fram emot kvällen kom Vikarie-Niklas tätt följt av Cewe som anordnade ljud anläggningen.
Vi vart några stycken så småningom och det dansades rätt friskt vill jag lova, Vikarie-Niklas utrustad med en cowboyhatt stod och dansade på en stol då han föredrar taklampans sällskap framför eventuella honor.
 Det var en väldigt städad tillställning och inga "lekar" som till exempel kronan eller boxning i Keems rum försiggick. Dem medhavda dryckerna såg till att humöret var på topp även på småtimmarna och Jacuzzin vart snabbt proppfull med diverse löst folk, Robin gjorde ett välriktat svan dyk ner bland den härliga ansamlingen ben och armar här och där toppat med det kvarvarande vattnet. Det den lille gossen inte tänkte på var att kläder och fridykning inte alltid är en helt lyckad kombination men vad gör man inte för att imponera på flicko..  Anna hans flickvän! Underbar människa förövrigt ingen som kan hantera en skurmopp som hon! Värmen i vattnet började så småningom avta folket likaså och av allt det tidigare fräscha vattnet i poolen var det som återstod nu decimerat till fyra liter trögflytande gegga. Chrissy som hade ett litet sår lär få en stor varieté av spännande åkommor vilket ger oss nytt matrial till andra spännande inlägg, så hans förlust är samtidigt vår vinst.



Over and out

Keem, Chrissy och Rickmeister

Dagens citat: Är kvinnan mer än fem meter ifrån spisen har hon rymt

Kommentarer
Postat av: "Tok Felix"

Därför jag alltid har sängen i köket annars blir det jävla förvirrande

2009-05-23 @ 21:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0