*Cancelled due to rain..


Till alla er trogna och smått fanatiska bloggfans därute måste vi tyvärr berätta att den här veckans planerade inspelning av *stop motion filmen måste skjutas upp på obestämd framtid.
Vi i Sverige är ju välsignade med ett väder som får klimatet på nordpolen att framstå som milt. Snö i maj, hagel i juni stormvindar i juli. Vi har dock haft ett par fina dagar så filmen har påbörjats och det ser fruktansvärt bra ut än så länge, den ligger på ungefär en minuts färdig  film (runt tusen bilder) för tillfället och den är redan avsevärt mycket bättre än den förra vilket ni kan trösta er med i eran evinnerliga väntan.
Vi gör självklart andra saker istället under tiden , i skolan knyts dem sista lösa trådarna ihop, böcker lämnas in och restuppgifter ordnas (inte för att vi skulle ha såna men *anyway).. För er som sett filmen från det tidigare inlägget kan vi berätta ett våran exceptionellt bra Fashion tandem faktiskt tog lite stryk i vårat hopp så att ekrar och fälg fick oåterkalleliga skador och gummit hade börjat slitas sönder.. Men frukta icke med våran samlade expertis och eventuellt en "upphittad" cykel på Chrissy's tomt har vi bytt ut framhjulet och våran fashion tandem går bättre än någonsin

För er sötsugna människor härute följer här en bild på Keems överviktiga katt Manzo (i brist på annat..) det är förövrigt Keem's rum ni skådar med förstaklassigt randiga tapeter.



Over and out
Keem, Chrissy och Rickmeister

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.
Cancelled due to rain=inställt pågrund av regn
anyway=iallafall


Kommentarer
Postat av: Anonym

http://bongochbeng.blogg.se/

2009-05-28 @ 21:23:59
Postat av: Anna banana stekpanna

Manzo, gosekatten :')

2009-05-29 @ 14:03:31
URL: http://annashadow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0