Söndag: Projekt Fashion Tandem dag två!

Söndag, veckans överlägset bästa dag!
Tanken på att det bara är ett fåtal timmar kvar till ännu en underbar skolvecka!
En vecka fylld med Differentialekvationer, skönlitteratur, labb rapporter, välsmakande luncher i skolan och hetsiga diskussioner. Dessutom några dagars vila innan nästa helgalna helg kan ta sin början!

Dagen började med att Keem, Rickmeister och Chr.... Niklas !?! vaknade upp hemma i keem's Ultramoderna *flat. Vi anar att ni sitter som på nålar bakom tangenterna just nu! Vem f*n är Niklas och vart är Chrissy? Den som väntar på nått gott väntar ju som ni alla vet oftast alldeles för länge. Så jag tänker genast ge er en förklaring till varför alla förutom Chrissy vaknade upp där dem gjorde, och vem Niklas är!
Gårdagens vilda utekväll avrundades med att Fashion Tandem testades med sitt nya bakhjul och vi gled med den stil vi förtjänar ner till kvarterets finaste krog, Grillpalatset. Vi beställde självklart husets special och slog oss ner för att dinera på Krogen's *Vip plats terassen. När vi var som upptagnast med att njuta av den delikata måltiden hörde vi ett dovt, fjäderlätt krafsande i de närliggande buskagen! Våra ögon fokuserades på en till synes rund boll som hade placerats mitt på gångbanan.
Efter några sekunder började den runda bollen till allas stora förvåning att räta ut sig och plötsligt sprang den lilla taggiga krabaten raskt över vägen och upp på tågspåret. Vi hade sätt årets första IGELKOTT. Ett klart gott tecken på att ännu en glassig sommar väntar bakom kröken.
 När vi lite senare återvände hem till Keem's *crib, Valde Niklas och Rickmeister att krama kudden.. Medans Keem och Chrissy såg ett rafflande avsnitt av äventyrserien Robinson! *Online (*ofcourse) Då vi anser att reklam är något för medelmåttor som faktiskt skulle kunna tänka sig att sätta sin fot på platser som Lidl och dylik.. Euuw!  Iallafall så behövde Chrissy röra sig hemmåt då han hade viktiga bekanta som skulle komma över dagen därpå. Så Niklas fick agera *stand-in åt Chrissy. Både vi och Niklas är givetvis medvetna om att han inte kommer kunna hålla samma klass som någon av oss men han är *nevertheless än av få kandidater som faktiskt når upp till minimum gränsen. Förhoppningsvis har vi lugnat era nerver nu, och era kallsvettningarna är borta. Ni kan se Niklas som en kompetent vikarie som med största sannorlikhet lär återkomma. Tillbaka till projektet då.

 Såhär såg cykeln ut strax efter att vi tog hem den och konstaterade att ett däckbyte var nödvändigt!



Som ni ser är det här inget för en vanlig Svensson, utan våran expertis är en absolut nödvändig. Vi Bestämde oss för att ge den en design med inspiration ifrån den svenska sommaren. Vi startade dagen med att noggrant slipa ner lacken för att sedan varsamt täcka ramen med en beige primer. Sedan lackerade vi på flera lager med våra specialbeställda färger, som är gjorda på finmalda ädelstenar och Betarna från den utdöda mammuten. Vi installerade en korg som helt klart är *Top notch! Men även en pakethållare och en flagga som pricken över i:et.



Resultatet vart ju minst sagt häpnadsväckande! Men den är ju självfallet långt ifrån färdig. Vi valde att ta cykeln på ännu en provrunda för att utvärdera prestandan och designen och se vad som kan förbättras. Vi sadlade än en gång upp Rickmeister fick ta rodret medans Keem tog hand om växlarna och agera extra trampkraft. Niklas satt på pakethållarn och agerade,, ehm, ja femte hjul.. Vi for med en rasande takt genom villaområden, skogar, över ängar och oceaner för att slutligen anlända hos Rickmeister. Under den långa färden kom vi fram till att som den Super trio (plus vikarie)  vi är behövdes en fullt fungerande sittplats till en tredje person och inte den stenhårda och obekväma pakethållare som då var installerad.
Men först behövdes självklart en välförtjänt fika för att stilla våra smaklökars skrik efter att bli mättade. I Rickmeisters residens vankades det bullar, här följer en bild så ni åtminstonde kan få en bild att fantisera över. Eran dröm vår verklighet som ni kanske vet!



Mätta och belåtna satte vi raskt igång med våran Fashion tandem. Vi byggde fotpinnar för att den som sitter längst bak ska kunna känna sig maximalt avkopplad, en otroligt komfortabel sitts installerades och sist men utan tvekan inte minst placerade vi ut ett förstaklassigt ryggstöd och ett styre. Här har ni äntligen den efterlängtade bilden på årets största händelse inom design och konstruktion, ett innovativt och våghalsigt projekt, som har inneburit svett, blod och en del tårar (från våran känsliga vikarie niklas)

FASHION TANDEM 09!



Det var alltför den här gången, häng kvar för imorgon kommer ännu ett banbrytande inlägg!

*Over and out

Keem, Rickmeister, Vikarie-niklas

Som i alla inlägg följer en ordförklaring för alla våra *borderline retardade läsare!

Flat= platt
Vip= Väldigt viktig person
Crib= Fruktansvärt najs j*vla hus
Ofcourse= Självklart
Stand-in= Stå-in
Nevertheless= Hur som helst
Top Notch= Det bästa ;)
Over and out =Över och ut

Kommentarer
Postat av: inhoppare

awesome!

2009-05-03 @ 23:45:54
URL: http://jagharsvaltmittsuddgummi.blogg.se/
Postat av: Pudeln

Vart är chrissy? han verkar ju vara så sexig, hur kan ni lämna honom utanför:( om man tänker efter... så handlar den här bloggen om 3 grabbar som spenderar i princip varje timme av dygnet tillsammans (även nätter)... min första tanke skulle faktiskt vara BÖGAR.. men nu verkar ni ju vara jävligt coola så de äääär Okej

2009-05-05 @ 02:19:51
Postat av: Keem

@Pudeln

haha va sad är Robin som skrev den kommentaren, han vet tydligen inte om att vi har en sån där klurig se ip funktion :D

2009-05-05 @ 10:21:05
URL: http://jagharsvaltmittsuddgummi.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Oh och ja har sett den i action!

2009-05-07 @ 20:01:41
URL: http://miiikaelas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0