En hel crazy fredag!

Ojojoj bloggen, ni anar inte! Vilket liv, vilken fart helt galet!

Våran fredag var helgalen *ofcourse, alla våra dagar är iförsig helgalna men den här hade det lilla extra! Dagen började med Skola för Keem (*speaking prov på tyskan som självklart gick utomordentligt) Och för vårt lilla pluton befäl Rickmeister var det mönstring som gällde och Chrissy som med sin *superior intelligence inte behöver gå i skolan eller mönstra heller för den delen vart det till att sova ut.
Som förberedelse inför den kommande helgen behövde vi självklart inhandla lite fina viner och champagne så vi kunde festa loss riktigt ordentligt, det löste vi med hjälp av den otroligt vinkunnige och allmänt alkoholvänliga Vikarie-Niklas. Men han hade ett tråkigt besked, den fina drickan var slut, men goda och välvilliga människor som vi är bestämde vi oss för att se mellan fingrarna den här gången över hans fatala misstag. Vi tog det som fanns närmast tillhands istället alltså En platta cider och en platta öl.

Efter att ha tagit några sippar av den fina drickan i det gassande solskenet bestämde vi oss för att förgylla atmosfären på Valhalla cup (Ett *streetracing *event för hårdnackade *racers) Det är visserligen en olaglig tillställning men vi var självklart där enbart i utbildande syfte och inte för nöjes skull!! Vi anlitade en chaufför aka Vikarie-Niklas fader. Sen gled vi till samlingsplatsen för alla *streetracers. Det första racet skulle gå av stapeln i norrort. Så dem två raceförarna varav ena vi känner mycket väl underbar människa for dit, med hundratals bilar i följetong dem skulle agera vägblockerare, alltså stoppa polis och andra trafikanter från att kunna avbryta loppet som skulle genomföras på allmän väg. Vi följde efter i ledet fram tills vi nådde raceplatsen, alla bilar stannade och vi sprang med pöbeln fram till startlinjen och såg racet gå av stapeln. Våran käre vän vann såklart det första racet. När vi senare tog oss mot Älvsjö där andra racet kördes förlorade han dock och vi bestämde oss för att stiga av här ta vår dricka och gå till en skara vänner som var samlade på årstafältet.
På plats möte vi bland annat Ida också en underbar människa det där. En rolig prick men med stenhårda knytnävar är nog en lämplig sammanfattning och självklart Alexandra och vår personlige kock Kenneth! Där tillbringa vi ungefär en timme för att sedan ge oss ut i nattvimmlet på stureplan efter en våt natt på olika nattklubbar tog vi kollektivtrafiken hem då vår chaufför än en gång slapp undan lindrigt på grund av våran givmildhet.



Det var allt för den här gången

Over and out
Keem, Rickmeister och Chrissy

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.
Ofcourse=självklart
Superior intelligence=Överlägsna intelligens
Streetrace=Gat race
racers=Räääjsare
Speaking=prating
Event=händelse
Over and out=över och ut

Kommentarer
Postat av: Mr.spellingbee

Diggar den delen för "Borldeline-retardade" läsare, där ni så praktfullt försöker översätta er engelska. Ta t.ex. Superior intelligence=Överlägsna intelligens, det ska ju då vara överlägsen intelligens och inte överlägsna. Vem var det som var borderline här? Eller ska vi kanske säga dyslektiker.

2009-05-18 @ 19:17:29
Postat av: Christian

Jag tänker inte ens kommentera det där. Att du seriöst tror att de finns några som helst brister på oss är ju galet!



Kolla igenom dom andra med så ser du att vissa är översatta helt åt he**ete.



;)

2009-05-18 @ 20:07:25
URL: http://jagharsvaltmittsuddgummi.blogg.se/
Postat av: Keem

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta Mr.Spellingbee, då du uppenbarligen saknar all form av humor och känsla för ironi eller kanske inte då du skriver citat "Diggar den delen för "Borldeline-retardade" läsare," Då vi skriver BORDERLINE och inte borldeline. Antingen är du ironisk eller väldigt korkat.

Nästa gång du planerar att "rätta" någon se till att du inte gör bort dig själv först.



Mvh Keem

2009-05-18 @ 20:35:57
URL: http://jagharsvaltmittsuddgummi.blogg.se/
Postat av: Råååjjbeejjnn

Hallå!!! Keem när du ska rätta till någons misstag, som i sin tur har försökt rätta dina misstag:) Då kan du ju inte göra ännu ett misstag så att jag ska behöva rätta dig:( huuhh, "Antingen är du ironisk eller väldigt korkat"? Dä heter faktiskt korkad, och inte "korkat" i det sammanhangent. Dööh

Men väldigt fin blogg ändå brur:D

2009-05-23 @ 19:04:24
Postat av: Rättaren

Till Råååjjbeejjnn, hur i helvete tänkte du när du skrev det där? Ser ut som att du är en hycklare "Dä heter faktiskt.." "Dä" Den korrekta formuleringen skulle vara, "Det heter faktiskt korkad". Sen fann jag ett till fel, ordet "sammanhangent", det stavas "sammanhanget" hur jävla svårt är det att stava rätt?

Rättaren är tillbaka.



Till ägarna av bloggen, bra jobbat, och sluta inte med bloggandet.



FB 4-life!

2009-05-24 @ 18:29:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0