Ett intressant liv...

Heeeeeej <3<3<3 Efter mycket om och men har vi tagit modet till oss och skapat en otrolig bloggupplevelse för er, Ni kan förvänta er mycket spännande, intressant och framförallt intelligent läsning!! Vi kommer använda våran enorma insikt inom mode och nöjes världen för att tillfredställa alla dina dagliga behov! Nu fortsätter vi med vårat första gaaaalna inlägg!!!
Så håll i er kissekatter....

Dagen började i kims stuga med en fet *hangover, Lukten i stugan hade en helt klart distinkt karaktär med drag av munspelsmannens inte alltid så fräsha odör. Vi kände ett starkt behov att ta oss ner till det riktiga huset och äta en riktig brakfrukost, så sagt o gjort! dagens outfit vart öldrypande och gräsbefläckade kläder från gårdagens vilda valborgsfirande! Man kan sammanfatta det med att vi (annars så välansade gossar) såg ut som ett gäng vandrande helveten som nyss kravlat igenom ett kloaksystem. Det positiva måste dock va att alla "kände" våran närvaro innan vi anlände vilket fick dem att göra det lilla extra för att tillfredställa oss. Dagens oerhört proteinfyllda frukost bestod av olw's lättsaltade chips (rekommenderas starkt till alla er finsmakare där ute) det hela sköljdes ner med två stycken välsmakande burkar Coca Cola.
Magen ville dock inte nöja sig med denna delikatessmåltid så kims mamma vart snabbt framme med ett par välgrillade hamburgare.

Vi bestämmde oss för att sadla upp och kasta oss ut på nya äventyr med våra brudmagneter till cyklar två damcyklar och en finstämd "cykel på köpet" hoj. Vi förgyllde dagen för alla vilsna själar som var ute och trodde att vädret va det mest fulländade och vackra dem skulle få se idag. Ett par snabba tramp på pedalerna och snäva svängar senare anlände vi i huddinge centrum, och en mysig dag kunde ta sin början! Vi gled in på ett kiss osande Mcdonalds på ett sätt som inte ens den annars så deprimerade personalen kunde undgå, med våran närvaro fick vi dem att spricka upp i ett enda stort leende!  Några välsmakande hamburgare senare var vi än en gång ute i centrum i den gassande solen. Vi tog oss in på rättpris och inhandlade några rasande smaskiga wienerbröd, en skvätt mjölk och dem allra finaste glassarna från GB. Kim valde den utsökta glassen magnum Classic som med den mörka chockladen och vita vaniljglassen ger smaklökarna en enkelbiljett till paradiset, medans christian och rick lät sina smaklökar underhållas av magnums senaste smakupplevelse, I kartong! *Belive it or not! Vi tog sedan en uppfriskande promenad till parken där vi slog oss ner på en lämplig bänk i den varma solen och avnjöt kalaset. Christian som har en förkärlek till den gula delen på Wienerbrödet sög i sig den och fick ett leende som en katolsk skolflicka på bibelläger, för att sedan krossa resterande delar av winerbrödet med motiveringen att den såg ut som en croissant! Efter våran lilla picknick påbörjande vi våran färd hem, som vi verkligen behövde för att förbränna kalorierna! Nu sitter vi hemma hos kim och i skrivande stund så beger sig christian hem för en dusch (inte en sekund för tidigt) rick har kastat  sig framför tvspelet och kim ser allmänt häftig ut!

Det va allt för oss för den här gången!
Längta inte ihjäl er till nästa inlägg nu! :) även fast det blir svårt att låta bli!

Christian,Kim,R

Ps: När man har en så omåttligt populär blogg följer såklart att en del av publiken är borderline retarded vi har därför bifogat en liten översättning till dem avancerade engelska orden vi använt.
Hangover = Baksmälla
Belive it or not= Tro det eller ej

Kommentarer
Postat av: Stirrleken

N1

2009-05-01 @ 23:38:19
Postat av: Anonym

<33

2009-05-02 @ 01:08:58
Postat av: fragbite

here

2009-05-02 @ 01:34:00
URL: http://was
Postat av: toooot

HAHAHA så jävla roliga :D

2009-05-02 @ 17:01:26
Postat av: hmmmmmmmmmmmm

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........

2009-05-02 @ 23:47:12
Postat av: fragbite no1

Särskrivning, orkar inte läsa vidare... :P



"dam cyklar"

"protein fyllda"



sorry, men förbättra stavning så blire gr8! :)

2009-05-03 @ 00:48:29
Postat av: Chrissy, Keem, Rickmeister

Fixat så nu äre great nääicee!

2009-05-03 @ 00:55:36
URL: http://jagharsvaltmittsuddgummi.blogg.se/
Postat av: Frida

Härligt asså

2009-05-03 @ 18:36:48
URL: http://snyggfrida.blogspot.com
Postat av: The one

haha inte konstigt att ni är så glada hela tiden. Till och med saker som annat folk skulle beskriva som deprimerande och jobbigt får ni det att låta som kul och enkelt!

Keep it up!

2009-05-03 @ 22:09:38
Postat av: Mylifeishere

härligt härligt grabbar, inte en minsta bit fel :)

2009-05-05 @ 20:09:47
URL: http://moniccaa.blogg.se/
Postat av: Sara

HAHA! Najs :)

2009-05-11 @ 15:05:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0