Kreativitet!

Tjenixen alla bloggsugna människor där ute, vi kan börja med att meddela att Keem tillfrisknat och Rickmeister insjuknat, ödets ironi? Vi går efter teorin att det här är ett virus som bara går på rika och lyckade människor *such as ourselves. Vi väntar nu med spänning på bevis på teorin då Chrissy kanske blir nästa offer för smittan. Nu kommer våran  rapport om det senaste händelserna  i våra glamorösa liv förbered er för mer än ett gäng snaskiga detaljer närmare bestämt fyra!

Det var torsdag och vi kände att efter veckans hårda slit med ett konstant autografskrivande, vilda flykter ifrån ihärdiga fjortisar och svettiga paparazzis var det dags för en dag där vi bara umgicks med riktiga guldmänniskor och resultatet vart att vi tre spenderade dagen tillsammans. Vi kände att lite intellektuell stimulans skulle vara på sin plats så vi diskuterade dagens samhälle och andra intressanta ämnen. Vi kom in på fattigdom och kunde konstatera att det utan tvekan är en myt utspridd av pengalystna monster som lurar oss att tro att vi hjälper behövande när dem egentligen hamnar rakt i fickorna på terrororganisationer som Hamas, al-Qaida och Greenpeace. Hade det funnits fattigdom hade ju inte människorna i Asien kunnat göra så fina skor och barnen i Afrika så bra fotbollar! För alla vet ju att fattiga inte förstår sig på hantverk!

När vi skrivit ett långt brev till FN där vi krävde general sekreterarens avgång för sina lögner bestämde vi oss för att diskutera kommande filmprojekt! Bli inte allt för upphetsade nu för det kommer mer! Vi har faktiskt en ny stop-motion film inplanerad och den kommer bli tio ja kanske hundra gånger bättre än förra med bättre utrustning, fler anställda och mer fritid hoppas vi kunna skapa *a experience of a life time för er. Vi har för övrigt ett annat projekt på gång men det blir en framtida överraskning!.
Efter att ha planerat scener, material och andra idéer bestämde vi oss för att tillbringa natten i Keem's crib för att kunna påbörja filmen så tidigt som möjligt dagen efter. Vi var fulla med kreativitet och längtan efter att skapa nåt och till vår stora förvåning hittade vi en låda med lego när vi släpade fram dem lyxiga tältsängarna som Chrissy och Rickmeister skulle härbärgera i! Vi kunde inte hålla händerna ifrån dessa och vi försvann alla tre i en ända stor virvel av lego, idéer och brutalt innovativ design. Efter en stund av ren och skär skaparglädje kunde vi lägga ögonen på resultatet. VILKEN SYN! Vi skulle först ta patent på designen men vi kände att ni, allmänheten är värda dem och inte äregiriga företag så varsegod vila ögonen på dem här skönheterna!

Keem's till vänster sen Chrissy's och Rickmeisters till höger!




Over and out
Keem, Chrissy and Rickmeister.

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.
Such as ourselves= Som oss själva
A experience of a life time= en erfarenhet för livet
Crib= Krib






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0