Torsdag!

10 stadiga grader i luften och solen skiner, ibland. inte ett moln så långt ög.. en blind kan se.
Men man ska inte klaga när livet leker nåt så fruktansvärt i alla andra aspekter! Det vart en väldigt slapp skoldag för Keem som bara hade svenska i en timme sen va det fritt fram att njuta av friheten. Vågar inte lova någonting men tror nog solen sken lite extra och fåglarna sjöng lite högre när Keem slog upp skolportarna och gled genom centrum in till parkerings garaget där hans *ride står parkerad om dagarna. Rick spenderade dagen men sin el klass på naturhistoriska och dom hade chockerande kul! (ordvits!!!) Chrissy's dag var helvild *as always, han hade på sig ett par strumpor med olika färger!!
*Anyway. Efter skolan tog Keem saken i egna händer och skaka liv i sin far och for till södermalms lackerings firma (underbar service vill vi lova) Där hämtade han en Mattsvart huv som skulle monteras på hans brandgula *ride.
Rickmeister som i samma stund som huven anlände till kims *mansion steg av bussen i närheten (som han tvingas åka med när ferrarin är på service). Keem och rickmeister spenderade sedan resten av dagen med att montera motorhuven och måla om visa delar i den otroligt fina kulören mattsvart. Vi kan inte säga mycket annat än att resultatet vart häpnandsväckade.

Här följer en bild från när den inte var helt färdig, vilket den egentligen inte är nu heller då ett par fruktansvärt snygga svarta fälgar ska på och lite andra detaljer!



Dagens citat: Man får va som man är när man inte blev som man skulle.
Något alla borde ta lärdom av och leva efter.

Over and out
Keem, Chrissy, Rickmeister

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.

Ride= Rida
As always =som alltid
Anyway =Iallafall
Over and out=över och ut

Kommentarer
Postat av: Johanna

sv: Men tack så mycket, vad snällt :)

2009-05-15 @ 09:41:47
URL: http://johansa.blogg.se/
Postat av: Linus

Eh är inte din Bil typ telverket orange?:O

2009-05-15 @ 12:41:10
Postat av: sanna

fin blogg;)

2009-05-16 @ 13:24:23
URL: http://www.socosy.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0