Stopmotion sol och cykel. Inga konstigheter!

*Even heroes can fall.. Vi har inte uppdaterat som vi ska och vi kan inte göra annat än att be våran enorma mängd fans om förlåtelse. Det härliga vädret har varit som klipp och skuret för filmproduktion, picknicks, cykling och tusentals andra saker. Så nu sitter vi här och ska försöka knyta samman dem senaste dagarna i ett litet inlägg som kommer träffa er som en klackspark.
Vi kunde njuta av en ledig fredag då det inte var någon skola och vädret var på topp. Keem och Rickmeister befann sig till större delen av kvällen på en förstklassig studentskiva hos ingen annan än Rickmeister själv! Förvirrad? Nejdå det är inte Rickmeister som tänt eld på skolböckerna och halsat champagne på nåt lastbilsflak täckt med björkgrenar. Det var faktiskt hans syster Jessica som efter tre stenhårda år med pluggande äntligen var fri från tyranniska rektorer och sadistiska lärare. Det hela firades med släkt och vänner, underbara barnskötare som Keem och Rickmeister är underhöll dem de lite yngre barnen, förutom två utslagna tänder, en 7-åring med händerna brända på brännässlor och diverse skrapsår gick det fruktansvärt bra! (ja det är helt sant, och dem mår jättebra nu!) Efter ett konstant Champagne flöde och massor med härliga tilltugg for Keem och Rickmeister till Kästa och chilla galet med den lite hårdare ligan i kästa (Idaaaa, Walle, Effe och ett gäng andra vänliga själar) Chrissy var undertiden fullt upptagen med en passionerad fotbollsmatch.

Dagen efter var det tags att damma av regissör stolen, ladda kamerorna och kasta oss ut i filmbranschen igen. I den pulserande värmen fortsatte inspelningarna av den senaste stopmotion rullen från Fucktard Productions. Vi kommer inte att gå in på detaljer då industrispionage är ett allvarligt problem för oss, men ni kan räkna med en riktig känga i känslosystemet. Det här kommer utan tvekan bli våran överlägset bästa film, än så länge iallafall. Men framtill dess får ni ha det fruktansvärt bra och vi återkommer med fler rafflande inlägg och vilda nyheter!

Over and out
Keem, Chrissy, Rickmeister.

Som vanligt följer en översättande del till våra borderline retardade läsare.
Even heroes can fall=Även hjältar kan falla



Kommentarer
Postat av: Simon

Kolla vad jag hittade! :) WqIHjV1JsA" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=WqIHjV1JsA



2009-06-01 @ 10:45:18
Postat av: Linneaaaaaaaaaaaaaaaaa

heej :), najs blogg :P

2009-06-03 @ 21:03:55
Postat av: bullentru

sjukt rolig blogg, älskar denna sortens humor :DD

2009-06-10 @ 19:44:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0