Lördag+Fest=Självklart!

Ojojoj bloggen, vilket liv, vilket drag! Gårdagen började väldigt avslappnat med att alla tre var vid sina respektive hem och tog det nåt fruktansvärt lungt, en låång sovmorgon för att få en riktigt perfekt skönhetssömn var en självklarhet. Förutom för Rickmeister då som gick upp vid tio snåret för att möta släkten och fira hans far (grattis!) Lite senare när firandet började närma sig slutet gleeed Keem över med filmkameran från gårdagen med alla mustiga klipp för att sen kunna bearbeta hela härligheten i sitt "*movie edit program" Som är *top of the line så att säga, fina pojkar ska ha fina saker. Sen ringde våran kära vän tullingebon Sebastian upp och meddelade att vi kunde börja röra oss i mot tullinge där vi skulle inhandla dricka till den analkande utekvällen!

Vi tog Keem's *ride till platsen där en lång väntan kunde ta sin början, vi skulle vanligtvis inte stå ut med att vänta en sekund men eftersom Sebastian är en sån hyvens kille med massa gaalna historier att berätta kändes timmarna som sekunder!
Efter att ha stått på en parkering och *chit chattat lite i närmare en timme kom våran *delivery guy så att säga och vi lämnade över Rickmeisters surt förvärvade slantar och fick order om att flytta vårt ekipage till en parkering i närheten av Tumba, jag kan ju tyvärr inte lämna några mer djupgående detaljer då vi är under ständig bevakning av Säpo.. Inte på grund av att vi sysslar med några dumheter, utan för att  intelligenta och världskända som vi är, har en konstant hotbild imot oss från folk som inte är lika lyckligt lottade.
Efter en cirka 30 minuter av kvalitets tid på parkeringen kom ölen den här gången vart det *Danish gold (Danmarks finaste öl bryggd i räfflade guldkannor därav namnet) För att inte normalt köpa insmugglad öl så var vi väl åtminstonde relativt nöjda.

Lite senare samlade vi ihop oss hemma i Keems crib och körde lite uppvärmning med Grand theft auto och underbar musik, dagens heta tips från Tyresö-Linus var Thomas di leva. Inte riktigt våran stil men Tyresö-Linus brukar annars komma med väldigt bra grejer.
Sen var det dags att börja bege sig mot festen som för dagen var i Hammarby sjöstad's lite finare områden. Vi tog våran rejält hypade Fashion tandem till Huddinge C för att sen hoppa på pendeltåget mot årstaberg och byta till tvärbanan. Efter att ha fått se Chrissy leka fontän med sin öl och träffa en brutalt cool biljettkontrollant kom vi till Luma. Där möttes vi upp av två av stockholms vildaste tjejer Sandra "Fluffet" och Jasmine! Dem fick ledsaga pdd till festen och en rejält röjig kväll kunde ta sin början! Rick var måttlig med alkoholen då han dagen efter skulle vattna blommor (man vill knappast vara bakis då liksom) måste säga att det var väldigt ansvarsfullt av honom! Medans Keem och Chrissy lät skumpan flöda fritt! Ex antal timmar senare va det dags att röra sig hemmåt efter en stärkande dos fyllekäk på ett överfullt Mcdonalds, hoppade vi på tunnelbanan till centralen och sen nattbussen hem till Huddinge centrum där våran Flashiga Fashion Tandem stog och väntade! Keem saknade all känsla för balans och rytmik och låg bakom ett antal våldsamma fall med cykeln vilket resulterade i att Rickmeister helt sonika övergav Keem och Chrissy i huddinge centrum och promenerade i rask takt hem. Efter ett antal fall och skrapsår kunde även Chrissy och Keem konstatera att dem var hemma igen och njuta av en natts välförtjänt vila.



Over and out
Keem, Chrissy, Rickmeister

Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.

Movie edit program = Film ändrings program
Top of the line = Toppen av linjen
Ride= Rid
Chit chattat= små pratat
Delivery guy= Leveringens gey
Crib= Galet shysst lya
Danish gold= Danskt Guld

Kommentarer
Postat av: Sebastian (sejban?)

wooohoo!=D jag fick vara med i detta inlägg! tack keem=D!

2009-05-10 @ 23:10:37
Postat av: Fluffet !

Älska mitt fina smeknamn av er grabbar haha

måste oxå säga woho jag fick vara med i ett inlägg!

älskar även fyllemat på donkisch <3



2009-05-11 @ 18:17:39
Postat av: SÄÄÄÄJMOOOOOUUWN

"utan för att intelligenta och världskända som vi är, har en konstant hotbild imot oss" Skönt att du påstår hur intelligenta ni är och stavar ett så simpelt ord som Emot fel några ord efter;)

2009-05-11 @ 21:32:05
URL: http://efukt.com
Postat av: Keem

Jag vill inte vara den som rättar dig, men i antikens Grekland där man för övrigt pratade svenska fram tills det amerikanska inbördeskriget sa man alltid imot och inte emot som är en förenkling av ordet för att alla korkade nordbor skulle kunna förstå. Så i intelligenta kretsar skriver man imot och inte emot. Men tack för ditt inlägg den fick extra mycket utrymme i bryboxen :D

2009-05-11 @ 22:22:12
Postat av: Natalie

fyyyyy..

2009-05-21 @ 16:03:45
URL: http://tjusig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0