En störtflod av inbjudningar

Tack till alla er tusentals trogna bloggläsare där ute, utan er hade vi inte vart något... eller ja vi hade förstås fortfarande vart fruktansvärt bra och populära på alla sätt och vis. Men vi hade inte haft samma känsla av tillfredsställelse som det ger oss när vi sprider lycka i sveriges alla hörn med våra rappa kommentarer och häpnadsväckande inlägg.

Onsdagar, ja vad ska man säga arbetsveckans mellersta dag. Det har inte riktigt gått tillräckligt långtid för att en vanlig arbetare ska vilja skjuta sig själv i huvudet med farfars gamla älgstudsare, men det är samtidigt inte tillräckligt nära till helgen för att man ska kunna låta bli att leta upp närmsta langare för att pumpa en sil heroin rätt in i hjärnbarken. För er vanliga dödliga vill säga. För oss är onsdagen däremot mitten på vilken underbar vecka som helst, kanske inte just idag dock då Keem har drabbats av både feber och halsont.
Eftersom resten av veckan är skolfri för alla unga själar i vårt underbara land så är det självklart en hel drös med partaj och andra tillställningar. När alla självklart vill ha Sveriges mest ökända bloggare på sina partaj, och envisas med att försöka övertala oss med långa inbjudningsbrev, sms och telefonsamtal vi har därför fått anlita 54 fingerfärdiga colombianer som öppnar inbjudningskort och svarar på alla telefonsamtal, trots ihärdigt arbetande med piskan från vår sida lyckades vi dessvärre inte få dem att arbeta snabbt nog så vi kan eventuellt missa vissa inbjudningar.. Men det gör ingenting då vi efter en stunds noggrant funderande bestämde oss för att stanna hemma och ha en riktigt rå om oss själva dag med spabehandling och doftljus. Fester och sånt kan vi gå på närsomhelst liksom. Nu måste vi kila lerbadet och laserpeelingen väntar,

Och för er lite busigare läsare kan ni precis som vi hämta hem TVÅ GRATIS stinkbomber!
 (Klicka bara på bilden nedan.)




Over and out
Keem, Chrissy, Rickmeister

Kommentarer
Postat av: hollywood diamond

fin blogg!:)

2009-05-21 @ 21:08:21
URL: http://hollywooddiamond.blogg.se/
Postat av: sonja stobin

Måste säga att denhär bloggen gjorde min natt!

2009-05-21 @ 23:35:32
URL: http://www.sonjastobin.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0