Kvällens filmmaraton!

Här har ni alla gamla filmer vi gjort så ni har nåt och dryga ut väntan på nya filmer med. Vi har en halv färdig stop-motion som redan utklassar den gamla så det är bara hålla ut!


Stop motion!


Tre killar,en cykel och ett förbannat trampande!



Myskväll hos Keem.


Fighting!

Upphittat block, vem lämnade de till mig?

Nu är de bara fem minuter kvar tills Ally Mcbeal börjar, så de blir till att skriva något snabbt bara.

På tåget idag hittade jag ett block. Känns som om de skulle vara någon som lämnat de där, bara  för att just jag skulle hitta det?
Och eftersom jag nästan är helt säker på att blocket var lämnat åt mig... Så blev jag ganska glad i två minuter tills jag såg en rynkig kvinna av äldre årsmodell sitta och lé lite konstigt mot mig.Var de hon som lämnat de åt mig?
Ibland blir de nästan lite för jobbigt nu när vi har så många beundrare,men jag antar att det är sånt som kommer när man driver en sådanhär blogg.
*tankeställare*





Over and out / Chrissy!

Inte jättefint,inte jätte nyktert!

Med kändiskap blir man både hatad och älskad. Och för er som känner att ni nångång riskerar att försöka slå någon av oss kan vi berätta att de inte skulle vara någon bra idé. Här har ni beviset att om ni inte är Bruce lee eller Chuck norris kan ni lika gärna ge upp på en gång :/


Kissväder och skrapsår.

Som vissa av er har uppmärksammat så har vi inte uppdaterat bloggen på ett bra tag det beror dels på att vi är lata men också på vädret. Vi hade hela månaden planerad för filmskapande och rafflande inlägg men gud och växthuseffekten har jobbat emot oss.

Som ni kanske anar har inte allt varit kattsand och munsår men dem första dagarna på sommarlovet har varit ovanligt kvalfyllda och hemska ändå. Vi har inte kunnat färdigställa våran ypperligt excellenta stop-motion film på grund av väder och vind. Reparationerna av tandemcykeln efter vårat brutala stunt har skjutits upp på obestämd framtid på grund av återkommande depressioner. Men vi har åtminstonde lyckats med en del konstruktiva saker. För att nämna en så har vi uppfunnit en ny sport (därav skrapsåren) Efter en fest i en av stockholms lite finare förorter fann vi två stycken övergivna skateboards som fick föra oss mot pendeltåget och lite senare till tunnelbanan. Efter en stund av bollande med ideer kom vi på att tågets start och bromsenergi borde kunna överföras till skateboarden för att skapa en hisnande upplevelse. Med orden "ingen kommer ihåg en fegis" svävande i tankarna kastade vi oss upp på varsin skateboard under ett stopp vid södra station. Vi ställde oss bekvämt med båda fötterna på fordonet och inväntade start. Se upp för dörrarna, dörrarna stängs hördes i högtalarna och påminde oss om en film vi sett nyligen. Tåget började röra sig och efter några få hundradelar nådde vi överljudsfart! Jag vet inte om ni sett ett gäng fulla idioter krossa ljudvallen i en tunnelbanevagn men kan försäkra er om att det är en minst sagt vacker syn.
Det som var lite mindre vackert var inbromsningen, den existerade inte kort sagt. Blottade kroppsdelar fick agera broms när vi med ofattbar kraft slogs blodiga mot stolpar och diverse tåginredning. Jag behöver nog inte gå in djupare på varför sporten bara är för modiga alternativt påverkade personer.

Det har varit en hel del andra fester också men jag är alldeles för trött för att skriva om det nu, men bara så ni vet så kommer filmerna samtidigt som solen ;)

Over and out
Keem, Chrissy och Rickmeister

Kläder och accessoarer!

LIVING THE DREAM! Tänker inte ödsla tid på att hiva ur mig ursäkter som en och annan politiker, har ni inte förstått att vi har viktiga ärenden och andra saker att sköta när vi inte uppdaterar så frekvent som ni önskar så tillhör ni nog våran retardade läsarskara och ni kommer inte att  inse det i fortsättningen heller!

Idag var allas våran Keem ute och förberedde sig för morgondagens avslutning! Ett år av hårtslit och studiekvällar har äntligen *payed off. En liten ceremoni i skolan där man får ta emot sina toppbetyg, krama läraren och sluka en kaka för att sen slänga sig ut i solskenet och hiva i sig whiskey man stulit från farsans barskåp eller en flaska med hembränt som smakar kärnavfall.
Keem's shopping tur började i SKHLM (för er icke insatta människor betyder det skärholmen). Fönstershopping för oss världsvana människor innebär att man faktiskt köper ett fönster, det är fattiga människors bestyr att stirra som hundar genom glaset och drömma sig bort till en värld där även dem skulle ha råd med ett par glassiga glajjer ifrån armani..
På Keem's shoppinglista stod hela paketet från topp till tå. Strumpor, skor, *underwear, byxor, t-shirt', skjortor och tjocktröjor.
Mot våra agenters råd har vi bestämt oss för att publicera en bild på resultatet av shoppingrundan. Vi räknar med en stämningsansökan från blogg.se redan imorgon för olaga reklam. Men vi säger som hiv-mannen *take a walk on the wild side.
*Edit* Ni får klara er utan bilder Keem's kamera gick just i pension, intressant med elektronik ena sekunden är det ens bästa vän andra sekunden brinner den..

Over and out
Keem, Chrissy och Rickmeister

Som vanligt en översättande del får våra borderline-retardade läsare

Payed off= betalade av
Take a walk~~= Ta en promenad på den vilda sidan
Underwear=underbär



Wupsi buppsi, här var det dåligt med inlägg!

Vi är förstår att ni sitter på helspänn där hemma, studsar på väggarna och biter på naglarna.
Men nu är det över vi är tillbaka!


Vi tänkte att de var dags för någon annan att låna rampljuset en stund, så vi passade på att ta en liten paus och sitta ute med   paraplydrinkarna, kokosnötsoljan och glassa järnet i solskenet. Ni kanske inte visste det men internet konsumtionen i Sverige dubblades när våran blogg tog fart så när vi inte uppdaterar sprids överskottet med rastlösa läsare över till andra bloggar.
När vi säger att vi solar  tänker väl de flesta "ehm det regnar?" och tvivlar kanske för en sekund på att vi talar sanning. Men det är faktiskt så att även när regnet piskar er i ansiktet så har vi ett konstant flöde med *sunshine

Som sagt så har vi tagit de väldigt lugnt, solat,badat,varit domare i ett stort antal baddräktstävlingar och bara haft de allmänt trevligt. Vi är medvetna om att  ni suktar efter djupgående information om även det mest triviala företeelser i våra liv men vi har tyvärr inte tid att skriva om allt vi gör så vi håller oss till det mest intressanta.
I skrivandets stund sitter vi och har precis lyckats gömma oss från solen och en illaluktande hord paparazzi fotografer som har jagat oss konstant dem senaste två dygnen.
Och vad hittar man efter en snabb sväng runt på diverse nyhetssiter (allmänbildning är A och o i våra liv)?
Jo, "stackars" Johan lider något så fruktansvärt  då han har haft sex med sin lärarinna.
Inte nog med att killen fällde sin  26 åriga lärare. Hans betyg höjdes också. Att han sen har mage att sitta och gnälla offentligt och få den allmänt omtänksamma läraren sparkad? Vad händer med dagens samhälle? Hjälp!
Vi tycker iallafall att man skall ge henne en chans till, verkar ju som hon har mycket mer att ge. (hehe) Det där måste ju vara ett exeptionellt sätt att öka närvaron i klassen! ;)

Så om de skulle vara så att du på 26 år, söt och hjälpsam dessutom läser det här så skall du veta att Chrissy behöver hjälp med matte B nästa år.

Ni som bryr er  kan läsa artikeln om ni klickar på bilden.


Over and out
Keem, Chrissy och Rickmeister


Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.
Happyface= Gladansikte.
Sunshine= Solsken.

RSS 2.0