Kläder och accessoarer!

LIVING THE DREAM! Tänker inte ödsla tid på att hiva ur mig ursäkter som en och annan politiker, har ni inte förstått att vi har viktiga ärenden och andra saker att sköta när vi inte uppdaterar så frekvent som ni önskar så tillhör ni nog våran retardade läsarskara och ni kommer inte att  inse det i fortsättningen heller!

Idag var allas våran Keem ute och förberedde sig för morgondagens avslutning! Ett år av hårtslit och studiekvällar har äntligen *payed off. En liten ceremoni i skolan där man får ta emot sina toppbetyg, krama läraren och sluka en kaka för att sen slänga sig ut i solskenet och hiva i sig whiskey man stulit från farsans barskåp eller en flaska med hembränt som smakar kärnavfall.
Keem's shopping tur började i SKHLM (för er icke insatta människor betyder det skärholmen). Fönstershopping för oss världsvana människor innebär att man faktiskt köper ett fönster, det är fattiga människors bestyr att stirra som hundar genom glaset och drömma sig bort till en värld där även dem skulle ha råd med ett par glassiga glajjer ifrån armani..
På Keem's shoppinglista stod hela paketet från topp till tå. Strumpor, skor, *underwear, byxor, t-shirt', skjortor och tjocktröjor.
Mot våra agenters råd har vi bestämt oss för att publicera en bild på resultatet av shoppingrundan. Vi räknar med en stämningsansökan från blogg.se redan imorgon för olaga reklam. Men vi säger som hiv-mannen *take a walk on the wild side.
*Edit* Ni får klara er utan bilder Keem's kamera gick just i pension, intressant med elektronik ena sekunden är det ens bästa vän andra sekunden brinner den..

Over and out
Keem, Chrissy och Rickmeister

Som vanligt en översättande del får våra borderline-retardade läsare

Payed off= betalade av
Take a walk~~= Ta en promenad på den vilda sidan
Underwear=underbär



Kommentarer
Postat av: Anonym

Toppbetyg, yeah right :)

2009-06-11 @ 16:30:16
URL: http://jessomimsan.blogg.se/
Postat av: Keem

(till jessomimsan) Vi uppskattar självklart alla försök till kommentarer från våran retarderade läsarskara så trots att vi inte förstår vad du/ni menar så välkommnar vi försöket!

2009-06-12 @ 04:00:21
URL: http://jagharsvaltmittsuddgummi.blogg.se/
Postat av: millan

Grabbar, uppdatera bloggen!! :)

Kram

2009-06-18 @ 16:41:05
URL: http://camillabuhl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0