Kissväder och skrapsår.

Som vissa av er har uppmärksammat så har vi inte uppdaterat bloggen på ett bra tag det beror dels på att vi är lata men också på vädret. Vi hade hela månaden planerad för filmskapande och rafflande inlägg men gud och växthuseffekten har jobbat emot oss.

Som ni kanske anar har inte allt varit kattsand och munsår men dem första dagarna på sommarlovet har varit ovanligt kvalfyllda och hemska ändå. Vi har inte kunnat färdigställa våran ypperligt excellenta stop-motion film på grund av väder och vind. Reparationerna av tandemcykeln efter vårat brutala stunt har skjutits upp på obestämd framtid på grund av återkommande depressioner. Men vi har åtminstonde lyckats med en del konstruktiva saker. För att nämna en så har vi uppfunnit en ny sport (därav skrapsåren) Efter en fest i en av stockholms lite finare förorter fann vi två stycken övergivna skateboards som fick föra oss mot pendeltåget och lite senare till tunnelbanan. Efter en stund av bollande med ideer kom vi på att tågets start och bromsenergi borde kunna överföras till skateboarden för att skapa en hisnande upplevelse. Med orden "ingen kommer ihåg en fegis" svävande i tankarna kastade vi oss upp på varsin skateboard under ett stopp vid södra station. Vi ställde oss bekvämt med båda fötterna på fordonet och inväntade start. Se upp för dörrarna, dörrarna stängs hördes i högtalarna och påminde oss om en film vi sett nyligen. Tåget började röra sig och efter några få hundradelar nådde vi överljudsfart! Jag vet inte om ni sett ett gäng fulla idioter krossa ljudvallen i en tunnelbanevagn men kan försäkra er om att det är en minst sagt vacker syn.
Det som var lite mindre vackert var inbromsningen, den existerade inte kort sagt. Blottade kroppsdelar fick agera broms när vi med ofattbar kraft slogs blodiga mot stolpar och diverse tåginredning. Jag behöver nog inte gå in djupare på varför sporten bara är för modiga alternativt påverkade personer.

Det har varit en hel del andra fester också men jag är alldeles för trött för att skriva om det nu, men bara så ni vet så kommer filmerna samtidigt som solen ;)

Over and out
Keem, Chrissy och Rickmeister

Kommentarer
Postat av: millan

hahahaha så ni gjorde det i alla fall! Vet bara att ni pratade om de! :) haha jag missade något roligt!

2009-06-19 @ 14:54:58
URL: http://camillabuhl.blogg.se/
Postat av: Keem

Ordet du söker är smärtsamt inte roligt :/

2009-06-19 @ 17:32:29
URL: http://jagharsvaltmittsuddgummi.blogg.se/
Postat av: millan

hahaha! de va inte de va?! ;)

2009-06-21 @ 21:22:22
URL: http://camillabuhl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0