Wupsi buppsi, här var det dåligt med inlägg!

Vi är förstår att ni sitter på helspänn där hemma, studsar på väggarna och biter på naglarna.
Men nu är det över vi är tillbaka!


Vi tänkte att de var dags för någon annan att låna rampljuset en stund, så vi passade på att ta en liten paus och sitta ute med   paraplydrinkarna, kokosnötsoljan och glassa järnet i solskenet. Ni kanske inte visste det men internet konsumtionen i Sverige dubblades när våran blogg tog fart så när vi inte uppdaterar sprids överskottet med rastlösa läsare över till andra bloggar.
När vi säger att vi solar  tänker väl de flesta "ehm det regnar?" och tvivlar kanske för en sekund på att vi talar sanning. Men det är faktiskt så att även när regnet piskar er i ansiktet så har vi ett konstant flöde med *sunshine

Som sagt så har vi tagit de väldigt lugnt, solat,badat,varit domare i ett stort antal baddräktstävlingar och bara haft de allmänt trevligt. Vi är medvetna om att  ni suktar efter djupgående information om även det mest triviala företeelser i våra liv men vi har tyvärr inte tid att skriva om allt vi gör så vi håller oss till det mest intressanta.
I skrivandets stund sitter vi och har precis lyckats gömma oss från solen och en illaluktande hord paparazzi fotografer som har jagat oss konstant dem senaste två dygnen.
Och vad hittar man efter en snabb sväng runt på diverse nyhetssiter (allmänbildning är A och o i våra liv)?
Jo, "stackars" Johan lider något så fruktansvärt  då han har haft sex med sin lärarinna.
Inte nog med att killen fällde sin  26 åriga lärare. Hans betyg höjdes också. Att han sen har mage att sitta och gnälla offentligt och få den allmänt omtänksamma läraren sparkad? Vad händer med dagens samhälle? Hjälp!
Vi tycker iallafall att man skall ge henne en chans till, verkar ju som hon har mycket mer att ge. (hehe) Det där måste ju vara ett exeptionellt sätt att öka närvaron i klassen! ;)

Så om de skulle vara så att du på 26 år, söt och hjälpsam dessutom läser det här så skall du veta att Chrissy behöver hjälp med matte B nästa år.

Ni som bryr er  kan läsa artikeln om ni klickar på bilden.


Over and out
Keem, Chrissy och Rickmeister


Som vanligt kommer en översättande del för våra Borderline-retardade läsare.
Happyface= Gladansikte.
Sunshine= Solsken.

Kommentarer
Postat av: buddmeister

vafan skäms han för? jag skulle lätt pumpa en lärare för bra brtyd, inga konstigheter

2009-06-08 @ 14:32:18
Postat av: Linnea

ofta,

2009-06-09 @ 19:00:33
Postat av: möller

haha ellerhur, fan coolt o pumpa en lärare. :D

2009-06-11 @ 11:47:26
Postat av: Keem

@Buddmeister

Med tanke på att du inte ens kan stava till betyg så tror jag knappast det kommer räcka för dig att "pumpa" din lärare, men you go girl! (;

2009-06-12 @ 16:57:50
URL: http://jagharsvaltmittsuddgummi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0