Uthängning och bakfylla

Hela blogg trion spenderade faktiskt både fredagen och lördagen hemma hos systrarna Gustafsson. Det blev en ganska skoj helg med allt som följer två dagars party.

De fanns dem söta flickorna, den utsökta drickan, de helgoa killar och så har vi dom andra grapparna. Ni vet dom som är alldeles för "tunga" för att roa sig med oss andra. Vi skulle kunna kalla dem tex Bozo och Micke.(Helt taget ur luften... Verkligen!)
Säg att de skulle vara så att den helt ur fantasin skapade Bozo, lite sådär random som just en fantasi person kan tänkas vara kläcker en excellent ide om hur han kan roa sig själv och omgivningen genom att lura sin andra grymt skräckinjagande polare Micke att folk gjort si och så. För att Micke ska bli lite sur och bry sig tillräckligt mycket för att börja bråka om det.

Grejen var att Linnea och Chrissy  ramlade baklänges då Linnea (nejas.blogg.se) kastade sig upp på Chrissy's rygg och ramlade på en välplacerad solstol (ledsen för örat! Hehe.) Linnea slog då huvudet i balkong räcket och en och annan tår fälldes. Dem andra barnen tyckte då att de skulle vara oerhört kul att påstå att det var Chrissy som slagit henne, Visst finns det  folk med allmänt dålig humor. Men de krävs ju en permanent skada i huvudet för att man skall tycka att det är roligt. Men till allas lättnad fanns Micke tjejernas beskyddare och de dumma killarnas värsta fiende på plats och tog snabbt tag i saken. Efter lite hätska ordväxlingar lugnade saken ner sig och Micke gick mot tunnelbanan. När han sen återvände  efter att ha missat tåget satte Bozo sin ondskefulla plan i verket.. Han började med att påstå att Chrissy snackat skit om Micke och stödde sedan Micke med nya påhittade saker för att det skulle bli lite mer fart i honom. Och hade de inte vart för just de här personerna så hade det inte aldrig blivit något problem. Men de är väl sånt man får räkna med när man misshandlar någons öra.

Over and out.
Keem,chrissy och Rick (boytoy) westerberg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0