PROJEKT: Fashion Sound Box

Blod, våra händer droppar blod. Det rinner olja ifrån hårbotten och vi har färg i ögonfransarna. orsak? Två dagar av extremt arbete, vi har jobbat från morgon till kväll och fått ihop vårat projekt på rekordtid. Ni ska få njuta av bilder och beskrivningar från bygget, vi skäms inte när vi berättar att vi satte oss på marken och grät när vi såg resultatet. Det var som en uppenbarelse, den hade allt! Stil, funktion, perfektion och grace!

Vi har varit tvungna att jobba utan vår excellenta vän Rickmeister under det här projektet vilket självklart gjorde det hela lite jobbigare och saknaden var stor. Men vi hade en liten maskot i form av en död fluga som fick ta hans plats.
Första byggdagen började med brainstorming imellan Chrissy och Keem. Sen var det dags att börja samla ihop nödvändig utrustning och efter en skattjakt på Keems vidsträckta ägor fann vi detta och bygget kunde ta fart!



Tanken var att bygga en låda på hjul och till lådan ansluta ett förstklassigt ljudsystem! Vi tänkte varför måste det vara så att man först förfestar och sen festar? Nu är vägen till festen också en fest! Nobelpriset tack.
Vi samlade plywood skivor och brädor som skulle agera stomme. Lådan byggde vi först, för att sedan festa den vid vagnen!





Vi fick kasta oss i Keems ride och fara i all hast till Chrissy när sticksågen hittades massakrerad i en låda. Chrissy skar sedan med van hand ur alla nödvändiga hål och gjorde sen ett depåstopp i barnkammarn för byxbyte.
Efter att ha svurit tillräckligt många gånger för att bli förpassad till skärselden lyckades vi till slut koppla ihop elsystemet som egentligen är Rickmeisters planhalva. Vi målade sen framsidan i denna otroligt trendiga färgkombination. Sen tog det inte lång tid att få på resterande sidor varav ena är möjlig att öppna med ett par fantastiska gångjärn från bauhaus där även delar av plywooden härstammar ifrån!



Vi fattade sedan sprayburkarna än en gång och gav oss i kast med att måla denna blivande skönhet i en stor variation av färger, i trans lät vi burkarna sväva över våran FSB (Fashion Sound Box). Och resultatet vart häpnandsväckande!



Men även om den ser klar ut så kan jag lova att så inte är fallet. Det finns fortfarande några finishing touches kvar att göra så vi kommer att följa upp det här inlägget med en film! Den blir troligtvis klar under morgondagen så förbered er för njutning!


OVER AND OUT
Keem och Chrissy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0