Hårda tider.

Tjatja bloggen, vi satt och pratade om väder och vind när det sakta gick upp för oss att något inte var rätt. Det kändes tungt att andas och all ork tycktes försvinna ner i ett djupt hål.  Vi insåg att vi drabbats av Fjortisblogg syndromet.

Vi som så många andra var rätt sena in i bloggvärlden men det stoppade oss inte och vi öste frenetiskt ut inlägg och underbara filmer. Men det ändrades med tiden inläggen vart mer och mer innehållslösa och sällsynta. Vi avverkade reklampengarna snabbare än Michael Jackson avverkade småbarn. Kan inte lova någon förbättring den närmaste tiden men när vädret blir bra kommer filmerna att börja trilla in igen.
För att byta samtalsämne så ska Rickmeister ut och sprida olycka i den grekiska ö-världen tillsammans med sina två ypperligt trevliga klasskompisar Jon och Jonas, det ryktas också att Jonas bror ska med på resan. (ha så kul killar hoppas det snöar..)
Som ni kanske vet har era tre favorit bloggare varit sjuka sedan midsommar och jag kan med glädje och Otäppt näsa meddela att det är i stort sätt över! Vi har tillsammans förbrukad tillräckligt med papper för att bygga en exakt kopia av Frizl's bunker i papier maché, varför man nu skulle vilja göra det när man saknar barn att fylla den med.

Det var väl allt för den här gången och ni får väl be att väder gudarna stänger av vattenspridaren som verkar njuta nåt så fruktansvärt av att hålla oss solglada jävlar inomhus.

Over and out
Keem, Chrissy Rick "boytoy" Westerberg



Kommentarer
Postat av: Radiopojken

Radiopojken är en blogg som börjar ta sig in på listorna genom att kritisera bloggfjortisarna. Och självklart mycket vardag.. Kika in och tyck till.



Http://Radiopojken.blogg.se



Mvh

2009-09-23 @ 03:42:51
URL: http://radiopojken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0